NB III.

2024.03.10. 18:46

A végén jött a dráma a kis Loki meccsén

Haon.hu

Máté Péter, a kis Loki vezetőedzője bosszús az eredmény miatt

Forrás: dvsc.hu

A kis Loki a jó formában lévő Eger vendégeként lépett pályára vasárnap délután a labdarúgó NB III.-ban. A Heves vármegyeiek utolsó öt mérkőzésükön nem találtak legyőzőre, az elmúlt fordulóban döntetlennel indították a tavaszt a Gyöngyös ellen. A DVSC szintén osztozkodott a pontokon a Cigánddal, így ez a találkozó is reménnyel kecsegtetett.

Ehhez mérten kezdtek is a felek, Máté Péter csapata azonnal kezdeményezőként lépett fel. A gól mégis a hazaiaknak jött össze hamarabb: egy beívelés utáni kavarodást követően Engedi hálójában kötött ki a labda. A kis Loki kapott három indokolatlan sárga lapot, ennek ellenére nem kellett sokat várni az egyenlítésre, Kohut vette be a hazaiak kapuját, így vonultak szünetre a csapatok.

Fordulás után a kis Loki magasabb fokozatra kapcsolt, de elmaradt a gól, a 92. percben ziccert fújt vissza a bíró, egy perccel később az Eger hasonló szituációban mehetett tovább, gólt szerzett, és meg is nyerte a találkozót.

A tények

Labdarúgó NB III., Északkeleti csoport, 19. forduló

Eger SE – DVSC II. 2-1 (1-1)

Eger, Szentmarjay Tibor Városi Stadion, 200 néző. Vezette: dr. Dédesi M.

DVSC II.: Engedi – Farkas, Nagy R., Horváth-Gaudi, Doktor, Horváth Z., Cibla, Gellén, Fábián, Kohut, Egri. Vezetőedző: Máté Péter.

Gól: Kohut.

Máté Péter: Egy kombinatív játékkal előrukkoló, jó ellenfél ellen játszottunk ma. Erre készültünk, de a pálya talaja ezt a játékot nem mindig engedte. Az egriek játékában sokszor megjelent az beívelés, két erőcsatárral álltak fel. Az első gólt is beadásból kaptuk, hiába irányítottuk a meccset. A gól után még inkább a mi akaratunk érvényesült, Kohut révén sikerült is egyenlíteni. A második félidőben még több helyzetünk adódott, de nem sikerült értékesíteni ezeket. Bosszús vagyok az eredmény és a rajtunk kívül álló okok miatt. A játékosok mindent megtettek a győzelemért, egy pontot legalább megérdemeltek volna. Büszke vagyok rájuk, mert mindent megtettek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában