A nap legfontosabb anyagai

2024.02.13. 21:13

Örülhetnek a debreceniek, a lakossági igényekre reflektálva készül a költségvetés

Huszonhárom utca aszfaltozása is belekerült Debrecen idei költségvetéstervébe; többek között erről is beszámoltunk a Hajdú Online-on február 13-án. Hajdú-bihari hírösszefoglaló.

Haon.hu

Barcsa Lajos ismertette a költségvetési számokat

Forrás: Molnár Péter

  • A debreceni önkormányzat gazdálkodásával, köznevelési, sport- és intézményfelújítási feladataival kapcsolatos számokat február 13-i sajtótájékoztatóján ismertette Barcsa Lajos alpolgármester.
  • Stratégiai együttműködési megállapodást írt alá február 13-án, kedden délelőtt a Contemporary Amperex Technology Hungary Kft. (CATL) és a Debreceni Szakképzési Centrum (DSZC) a szakképzési központ Fokos utcai telephelyén.
  • Idős korban sem késő tenni az egészségért! Hasznos tanácsokkal látták el a debreceni nyugdíjasokat.
  • Összesen ötven környezetvédelmi és fenntarthatósági intézkedést fogalmaz meg Debrecen nemrég elkészült környezetvédelmi programja, Debrecen Zöld Kódexe, amelynek a legfontosabb tételeit szedtük össze.
  • Szabó Nina, a Lokihoz Hámori Konszuéla sérülése miatt visszatérő irányító úgy véli, a sorozatterhelés ellenére nem szabad, hogy nagy problémát okozzon a Vasas legyőzése.
  • Unatkozott a csökmői fiú, rémmesével szedte rá a rendőröket: a hatóság hiába vonult ki az egyik helyi házhoz, kiderült, ott semmi nem történt. A 19 éves fiatalt több mint százórányi közmunkára ítélték.

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában