Labdarúgás

2023.12.21. 15:24

Évzáró bálon eresztették ki a gőzt a hajdú-bihari játékvezetők

A december 16-án Debrecenben tartott évzáró bálon rengeteg díjat osztottak ki.

Haon.hu

Horváth Róbert, az MLSZ Hajdú-Bihar vármegyei Igazgatóság Játékvezetői Bizottságának elnöke (balra) és Kovács Zoltán, a Hajdú-Bihar vármegyei Igazgatóság Játékvezetői Bizottságának elnökségi tagja (jobbra) társaságában Takács István, az év 35 év feletti játékvezetője (középen)

Fotó: hbjb.hu

Először Horváth Róbert, az MLSZ Hajdú-Bihar vármegyei Igazgatóság Játékvezetői Bizottságának elnöke köszöntötte a vendégeket, tartott egy rövid évértékelőt a 2023-as eredményekről – írja a hbjb.hu. Ezt követően a meghívott társmegyék képviselői szólhattak néhány szót a jelenlévőkhöz, köszöntve őket. Az este következő hivatalos pontja a díjátadó volt. Ezt a díjat kapták azok, akik jubiláltak játékvezetői pályafutásuk során, illetve az éves teljesítményt is elismerték.

A Divinyi Béla vándorserleget az év legjobb 35 év alatti játékvezetője, Gálfi Flórián vehette át. A legjobb 35 év feletti játékvezető 2023-ban Takács István lett. Egy szomorú apropóból is átadtak egy díjat: Tatár Imre 24 év játékvezetése után szögre akasztotta a sípot és befejezte a működést – neki kollégája és barátja, Török Zoltán adhatott át kupát, illetve egy emlékmezt.

Jól érezték magukat

A díjátadó meghozta az étvágyat, így következhetett a jól megérdemelt svédasztalos vacsora, amelyet egy hajnalig tartó zenés mulatság koronázott meg. A legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki jól szórakozhatott, akár táncolt, akár csak a kollégákkal vitatta meg az év közben szerzett tapasztalatait.

A bál a 2023-as év záróeseménye volt, amelyet követően a játékvezetők rövid téli pihenőre vonulnak. Az új évvel azonban hamarosan kezdődik a felkészülés, hiszen a Hajdú-Bihar vármegye játékvezetőinek amatőr labdarúgó csapata január 6-7. között részt vesz Veszprémben a XVII. Sípmester Fesztiválon.

2023-as díjazottak:

Jubilálásuk alkalmából:

10 éves: Jóni Tamás, Dobi Zsolt, Gálfi Flórián, Molnár László Máté, Piskóczi László

15 éves: Kovács Ádám, Szabó F. Szilárd, Dr. Kozma Márió

25 éves: Árva Attila, Bendik Gábor, Horváth Róbert, Lévai Zoltán

30 éves: Dr. Bendik Tamás

35 éves: Soós László

45 éves: Szabó Imre

Éves teljesítményükért díjazottak:

Megyei I: Dr. Bendik Tamás, Csiszár Krisztián, Hajdú Imre

Megyei II: Pál Gábor, Faragó Ferenc

Megyei III: Sütő József, Papp Norbert

Megyei egyéb: Nagy Annamária, Szilágyi Norbert

Megyei Asszisztens: Molnár László

Frissen vizsgázott: Szentesi Dávid

Ellenőr: Soós László

Kollégák szavazata alapján a legjobb játékvezető: Szabó Péter

Országos keret legjobbja: Vilmányi Simon

35 év alatti legjobb játékvezető: Gálfi Flórián

35 év feletti legjobb játékvezető: Takács István

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában