Lovaglás

2023.09.25. 16:57

Jól szerepeltek a DEAC-osok az ob-n

Fábián Johanna a nehezítő körülmények ellenére is dobogóra állhatott.

Haon.hu

A debreceni lovas ismét nagyszerű teljesítményt nyújtott

Forrás: DEAC-archív

Ifj. Szabó Gábor már az első napon letette névjegyét, ugyanis a 140 centiméteres vadászugrásban második lett saját tulajdonú lovával, H-Secret By Borisszal. Pénteken a 145 centiméteres középdöntőben a debreceni díjugrató – írta a deac.hu. 

Mezőhegyes Chabalával lett harmadik, és ugyanezzel a lóval vett részt a vasárnapi 150-155 centiméteres döntőben. A páros az első fordulót egy verőhibával, a másodikat pedig hibátlan teljesítménnyel zárta, amivel a harmadik helyen zárt. 

Fábián Johanna pénteken állt először starthoz. A 19 fős gyermekkategória elődöntőjében a közönség tíz hibátlan lovaglást láthatott, köztük volt a DEAC versenyzője is, aki második helyen zárt Quantummal, míg másik lovával, Chaballal negyedikként ért célba. A másnapi középdöntőben már csak Quantummal sikerült hibátlant lovagolni (ami az időeredmények alapján az ötödik helyet jelentette), és ezzel a páros kvalifikálta magát a vasárnapi döntőre. A DEAC lovasa esélyesként várta a finálét, ami szakadó esőben zajlott, alaposan próbára téve ezzel a versenyzőket. Fábián Johanna az első fordulóban egy verőhibát vétett, míg a másodikban hibátlanul teljesítette a pályát, így a harmadik helyért indult az összevetésben, amit sikerrel teljesített. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában