Megérdemelt pihenés

2023.06.08. 15:18

Lokista lányok Párizsban

A DVSC Schaeffler női kézilabdázói közül többen a francia fővárosban töltődnek fel a jól megérdemelt nyári szünetük alatt.

Forrás: AFP-archív

A DVSC kézisei rendkívül eredményes szezont zártak, hiszen a bajnokságban és a Magyar Kupában is megszerezték a bronzérmet. A lányok éppen jól megérdemelt szabadságukat töltik, hogy felfrissülve kezdhessék meg a felkészülést a következő idényre.

Hámori Konszuéla | Forrás: Catherine Gabriel/Instagram

Ahogy arról már korább beszámoltunk Töpfner Alexandra és Catherine Gabriel –, aki korábban ott élt – is ellátogatott a francia fővárosba, sőt utóbbi még mindig ott van és vendég is érkezett hozzá. A francia kapus az Instagramon számolt be arról, hogy a Loki átlövője, Hámori Konszuéla is ott van vele Párizsban. Cathi a képhez a következő megjegyzést fűzte: „Magyar lány Párizsban”

Forrás: Planéta Szimonetta/Instagram

Nem csak ők tartózkodnak azonban a fények városában, hiszen Planéta Szimonetta, – aki a DVSC előtt 4 évig kézilabdázott Franciaországban – szintén onnan posztolt az Instagram oldalán. A válogatott átlövő a képek tanúsága szerint ellátogatott többek között a világhírű Lafayette áruházba is.

BA

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában