Nyaralás

2023.06.05. 15:04

Nézze, hol nyaralnak a DVSC kézisei

Az idénykezdet előtt fontos a pihenés is a sportolók számára.

Forrás: Catherine Gabriel-Instagram

A sportolóknak a nyár a felkészülés és az edzőtáborok mellett természetesen a pihenésről is szól. A DVSC Schaeffler együttese a mögöttük hagyott szezonban két bronzérmet is szerzett, így teljesítették az idény célkitűzéseit. Sőt, szép skalpokat is gyűjtöttek tavaly. 

Szép időszak van mögöttük 

Ha bravúrok, akkor érdemes megemlíteni a Győr elleni szűkös vereségeket, a nemzetközi kupaszereplést, a Ferencváros otthonában szerzett pontot, s a két harmadik helyet is. Az eredmények mellett sokszor tetszetősen is kéziztek Füzi-Tóviziék, s ez sok energiát kivehetett a sportolókból. Ennek megfelelően a klub két kulcsjátékosa, Catherine Gabriel és Töpfner Alexandra is a francia fővárosban, Párizsban tölti szabadságát, melyről Instagram-oldalukon számoltak be. 

A Vasutas kulcsembereinek szüksége is van a pihenésre, hiszen, ha hinni lehet a híreknek, a következő szezonban is nagy tetteket vinne véghez Szilágyi Zoltán együttese. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában