Helyi életstílus

2024.05.09. 12:58

Kaparós sorsjegy nászajándékba – ennyit nyert a debreceni ifjú pár

Szántó Regina és Molnár Péter április 20-án mondták ki a boldogító igent. Esküvőjükre kaparós sorjegy volt a belépő, amit az újdonsült debreceni házasok a nászút után kapartak le.

Nagy Emese

Szántó Regina és Molnár Péter a nászút után nézték meg, mennyit nyertek a kaparós sorsjegyeken

Forrás: Szántó Regina-archív

Az egyik debreceni lottózóban futottunk össze a minap Szántó Reginával, aki elég sok munkát adott a lottózó dolgozójának. A hölgy körülbelül már az ötvenedik kaparós sorsjegyet nézte meg a gépben, nyert-e, amikor odaléptünk Reginához, és megkérdeztük tőle: csak nem nászajándékba kapta ezt a rengeteg játékszelvényt? – Igen! – vágta rá mosolyogva.

Kaparós sorsjegyet kért esküvőjére Szántó Regina és Molnár Péter
Kaparós sorsjegyet kért esküvőjére Szántó Regina és Molnár Péter
Forrás: Szántó Regina-archív

Mennyi pénz jöhet össze kaparós sorsjegyekből egy lagzin?

Ahogyan annak lennie kell, egy újságíró 0-24-ben nyitott szemmel jár és végzi a munkáját, így Reginának nem volt (természetesen volt) választása, beszámolt a Haonnak arról, mennyi pénz jött össze nekik a kaparósokból. – Hat éve vagyunk együtt Petivel, sok olyan esküvőn voltunk, ahol kértek kaparós sorsjegyet a párok, így mi is kedvet kaptunk. Igazából, ha belegondolunk, ez nem egy nagy összeg a vendégeknek, viszont soha nem lehet, tudni, mikor lapul egy-egy kaparósban nagyobb nyeremény, akár 50 vagy 85 millió forint – jegyezte meg az újdonsült feleség, aki elmondta, egyáltalán nem voltak nagyravágyóak, örömmel fogadták volna, bármi is a nyeremény. Na de vajon mennyi az annyi?

Százan voltak a lagzinkban, körülbelül 120 kaparós sorsjegyet kaptunk, és kétszáz forint híján 75 ezer forintot nyertünk

 – osztotta meg boldogan Regina. Megjegyezte, volt olyan lagziban, ahol az 50 kaparósból mindössze néhány ezer forint jött össze, így úgy van vele, ők még jól is jártak.

A közelmúltban írtunk már arról, mennyibe kerül(het) egy esküvő 2024-ben, így bátorkodtunk rákérdezni erre Reginánál is, majd megtudtuk, az ő nagy napjuk mindennel együtt valamennyivel több mint hatmillió forintba került.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában