Helyi bulvár, celeb

2024.05.17. 10:56

Házasság első látásra: Andris és Petra közösen tervezik a jövőt

A közelmúltban véget ért a sikeres párkapcsolati reality, azonban sokakat még mindig az foglalkoztat, hogyan élik ma mindennapjaikat a szereplők. A Házasság első látásra megosztó párosa, Andris és Petra már a műsor alatt szakítottak: de mit lehet tudni most a debreceni születésű DJ-ről?

Nagy Emese

A házasság első látásra szereplői, Andris és Petra közös projektbe kezd

Forrás: TV2

Befejeződött a TV2 párkapcsolati reality-je, a Házasság első látásra című műsor, amiben egyedülálló nők és férfiak keresték az igaz szerelmet, és úgy mondtak igent egymásnak az oltár előtt, hogy előtte még soha nem találkoztak egymással. Andris és Petra kapcsolata már az elején viharosan indult, voltak szép pillanataik, de inkább a balhék, viták jellemezték a házasságukat. Házastársként el sem jutottak a műsor végéig, a cél előtt úgy döntöttek, külön folytatják az életüket. Korábban a Haon arról is megkérdezte Andrist, milyen lányok tetszenek neki, aki szinte teljesen Petra külsejének az ellentettjét írta le. 

A Házasság első látásra megosztó párosa, Andris és Petra közösen tervezik a jövőt
Haon párkapcsolat kapcsolat
A Házasság első látásra megosztó párosa, Andris és Petra közösen tervezik a jövőt
Forrás: TV2

Házasság első látásra: Andris és Petra kapcsolata hogyan folytatódott?

– Petrával mindent megbeszéltünk, ma már jó baráti kapcsolatot ápolunk, megbeszéltük a konfliktusokat, amiért kellett, azért elnézést kérem, így gond nélkül haladunk tovább a céljaink felé – mutatott rá a debreceni kötődésű Andris, aki kifejtette: rengeteg közös tervük van, szeretnének jelen lenni a közösségi médiában, már a terveket előkészítették, amiket már „csak” végre kell hajtaniuk (konkrétan még nem osztotta meg, mi a közös projekt).

Mint elmondta, a személyes projektjeire is nagy hangsúlyt fektet, hamarosan itt a fesztiválszezon, rengeteg fellépése lesz a nyáron. Idén megjelenik egy saját dala, amihez készülőben van egy videóklip. 

A magánéletemre most nincs sok időm, most a munka az elsődleges számomra. Rengeteg üzenetet kapok egyébként, ugye eléggé megosztó személyiségem volt a műsor során, viszont nem csak negatív üzenetek jönnek, sokaknak felkeltettem az érdeklődését, mint férfi. Természetesen jól esik a hölgyek közeledése, a legtöbbre válaszolok, de mindig leszögezem, az életem nem olyan szakaszában vagyok, hogy energiát fektessek ismerkedésekbe

 – mondta.

Andris úgy véli, azért is volt olyan népszerű a párkapcsolati reality, mert az emberek a saját kapcsolataikat, élethelyzeteiket felfedezték a műsor folyamán egy-egy pár kapcsán.

 – Együtt tudtak érezni velünk, állást tudtak foglalni, és egyébként nekem vannak olyan ismerőseim, akik megosztották velem, nem igazán szerették a hasonló műsorokat korábban, viszont a Házasság első látásra nekik is betalált – nyomatékosította. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában