Közbeszerzés

2023.05.01. 09:42

Épülhet az új lelátó Hortobágyon

Egy hajdúböszörményi cég végezheti a hortobágyi szabadtéri színpad és lelátó felújítását, átalakítását nettó 88 millió 985 ezer forintért – áll a Közbeszerzési Értesítőben. Mint korábban írtuk, a Magyar Szürkék Útja egyik elemeként végezteti el a beruházást a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzat.

A feladat a 230 négyzetméteres szabadtéri színpad, valamint a 377 négyzetméternyi lelátó felújítása, átalakítása, melynek során a meglévő lelátót elbontják és a helyére egy meredekebb kialakítású, átjáró nélküli, 12 soros lelátó épül, kétoldali és középső feljáró lépcsővel. Előtte a térkő burkolaton akadálymentes helyek vannak kijelölve sötétszürke térkő burkolattal és felfestéssel, ezek a helyek az átalakítást követően is megmaradnak. Az érintett helyek mögött külön akadálymentes helyeket jelölő táblát helyeznek el. A lelátódombot részben visszabontják, magassága csökken. A jelenlegi színpad járófelületét elbontják, helyette új járófelület készül.

A munkára 4 hónap áll majd rendelkezése. Bár az eljárást a vármegyei önkormányzat bonyolítja le, a nyertessel a hortobágyi települési önkormányzat szerződött.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában