Labdarúgás

2024.01.25. 14:29

Tanulságos tornán vannak túl a DEAC fiataljai

A debreceni tehetségek több fontos meccset is játszottak, s a tornát is megnyerték.

Haon.hu

A debreceni fiatalok nagy skalpot gyűjtöttek

Forrás: DEAC-archív

– Hajdúnánáson zárta a hetet Takács Tamás alakulata, ugyanis a Városi Sportcsarnokban vettek részt egy tizenkét csapatos tornán. Trénerünk ketté osztotta a keretet, az egyik gárdát hat, a másikat hét játékos alkotta. A pirosak az erdélyi Bihardiószeggel, az Olasz Focisulival és a Hajdúdoroggal kerültek egy csoportba és jutottak tovább az első helyen. Az elődöntőt is sikerrel vették focistapalántáink, majd a fináléban is diadalmaskodtak, így tornagyőzelmet ünnepelhettek a nap végén – írta a klub honlapja. 

A feketék a DSE és a Hajdúszoboszló ellen indította a csoportmeccseket és zártak egy győzelemmel és egy döntetlennel. A helyosztón a HTE alakulatával találkoztak, mely párharcot vereséggel zártak, így a 4. helyen végeztek. Ifjoncaink két díjat is bezsebeltek, Bernáth Tibor a Legjobb támadó, Hunya Simon pedig a Legjobb védő elismerést vehette át. – Bár még a téli felkészülés elején járunk, de a srácok jó teljesítményt nyújtottak, jól alkalmazták az edzéseken tanultakat. A torna végén elmondták, nem gondolták, hogy ilyen jól végződik a napjuk, bár a feketék kicsit szomorúak voltak, szerettek volna előrébb végezni. Tanítványaim minden dicséretet megérdemelnek, nagyon büszke vagyok rájuk. Köszönöm a szülőknek, hogy elkísértek minket és a helyszínen szurkoltak nekünk – fogalmazott Takács Tamás 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában