DVSC

2024.01.05. 20:22

Majdevac távozhat a Lokitól?

Nevelőklubja dobna mentőövet neki.

Molnár Szilárd

Andrija Majdevac

Forrás: NS-archív

Andrija Majdevac szeptember elején csatlakozott a DVSC-hez a szerb Novi Pazar együttesétől. A 26 éves, napredaki nevelésű támadó jó ajánlólevéllel érkezett, mivel a máltai Balzan FC-ben 47 meccs/28 gól, a ciprusi AEL Limasszolban 37/9, a görög Ethnikosban 17/6, míg a Novi Pazarban 26 bajnokin 12 gól és 3 gólpassz volt a mérlege.

A debreceni kaland nem igazán jött be egyelőre számára, hiszen eddig a neki jutó 10 NB I.-es és 2 Magyar Kupa-meccsen góltalan maradt, mindössze az NB III.-as második csapatban vette be egyszer a kaput az ősz folyamán.

A szerbiai mozzartsport.com oldal információi alapján nevelőegyesülete, a Napredak vezetői szeretnék – már a nyáron is hívták, de nem tudtak versenyezni a Loki ajánlatával – újra csapatukban tudni a támadót, és jó esélyt látnak rá, hogy kölcsönjátékosként megszerezzék, akár már a felkészülés kezdetére.

Érdekesség, hogy honlapunk információi szerint Szuhodovszki Soma és az albán Jorgo Pellumbi megszerzése után még két támadó szellemű játékos igazolását tervezi a Vasutas.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában