Gyermeknapi programok

2024.05.15. 14:33

Nagyszabású gyermeknapi programok lesznek Hajdúböszörményben

Már péntek este elkezdődik a parádé, ugyanis Mr. Geryman bulikamionja szeli át a várost, hogy végül egy hatalmas partit csapjon a Bocskai téren. A másnapi, gyermeknapi programok között pedig színpadi előadások, bemutatók és különböző gyermekjátékok is várják az érdeklődőket.

Bekecs Sándor

Bertalan Imre (balról) és Kiss Attila a tájékoztatón

Forrás: Czinege Melinda

Minden korosztálynak szólnak majd a gyermeknapi programok Hajdúböszörményben. Az önkormányzat június első hétvégéjére szervezett eseménysorozatában lesz többek között bulikamion, ugrálóvár és kutyás bemutató is. 

gyermeknapi programok, Hajdúböszörmény
Reggeltől egészen hajnalig tartanak a gyermeknapi programok Hajdúböszörményben
Fotó: Czinege Melinda

– Hajdúböszörményben évek óta nagy esemény a gyermeknap. Ez idén sem lesz másképp, nagyszabású rendezvénnyel kedveskedünk június 1-én a hajdúböszörményieknek és a környékbelieknek. Minden korosztály számára készültünk programmal, bízunk benne, hogy az időjárás is kegyes lesz velünk itt, a Bocskai téren – mondta Kiss Attila polgármester május 15-én, a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón. 

Egész hétvége a gyermeknapi programokról szól

A gyermeknapi hétvége eseményeiről részleteiben Bertalan Imre, a Hajdú7 Turisztikai és Rendezvényszervező Kft. kommunikációs igazgatója számolt be. – Programokban lesz gazdag június első hétvégéje. Május 31-én, pénteken Mr. Geryman bulikamionja szeli Hajdúböszörmény utcáit, majd este egy fergeteges partit csap a Bocskai téren – ismertette.

Másnap reggel 9 órakor folytatódnak a programok, többek között aszfaltrajzversennyel, sport- és kutyaiskola bemutatókkal is várják a gyerekeket. Délután a Hajdúböszörményi Ifjúsági Fúvószenekar koncertjét a Bing Nyuszi Show és az Apacuka zenekar műsora követi. 

– A köszöntők után Szandi élő koncertje következik, majd Dj Mészy és a Helldance gondoskodnak hajnali 1 óráig a jó hangulatról. Minden korosztály számára készültünk, a színpadi műsorok mellett lesz ugrálóvár, kézműves sarok és népi játszóház is – sorolta Bertalan Imre. Vasárnap egy nagyszabású kórustalálkozóra várja az érdeklődőket a Sillye Gábor Művelődési Központ. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában