Táncsport

2024.01.30. 08:00

A sámsoni showtáncos világbajnok elsöprő sikere Budapesten

Szilágyi Judit két első helyet is szerzett saját koreográfiáival.

Dandé Melinda

A budapesti AMITA Dance Jam-mel indult el a napokban a hajdúsámsoni showtáncos világbajnok, Szilágyi Judit 2024-es versenyszezonja. A táncos a Haonnak nyilatkozva elmondta, először vett részt ezen a versenyen, melyre két saját koreográfiával készült. Hozzátette: a megmérettetésen újabb élménnyel gazdagodott.

Szilágyi Judit a budapesti versenyen
Szilágyi Judit a budapesti versenyen
Forrás: AMITA Dance Jam

Szilágyi Judit a Hostage című produkciójával az első helyen végzett mazsorett felnőtt egyéni profi kategóriában, de szintén első lett a Danceshow nevű felnőtt egyéni profi csoportban, az E.M. elnevezésű számával.

- Mindezek mellett a nap végén megkaptam az AMITA-fődíjat, ami hatalmas megtiszteltetés volt számomra. Elmondhatatlanul boldog voltam – vallotta a versenyző.

A világbajnok táncos nem áll meg, folytatja a versenyzést a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesülettel a Dance Universum nemzetközi táncversenyen. Azt is megtudtuk, hogy gőzerővel készül a májusi világbajnokságra, amelyet Horvátországban tartanak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában