Teremfoci

2023.12.20. 19:39

Ismét színvonalas teremfocit láthatunk a Hódosban

A hajdú-bihari futballrajongók a két ünnep között sem unatkozhatnak.

Haon.hu

A tavalyihoz hasonlóan ezúttal is nagy lesz a küzdelem

Fotó: Fotó: Napló-archív

A karácsonyi ajándékok kibontása után december 27-től 29-ig a labdáé lesz a főszerep a debreceni Hódos Imre Rendezvénycsarnokban. A halászlé, töltött káposzta és bejgli miatt észrevétlenül felkúszó súlyfelesleget az ország 14 különböző pontjáról érkező futballisták a Baromfiudvar-STB Kupán dolgozhatják le.

A labdarúgás szerelmesei évről évre várják ezt a tornát, a színvonalra bizonyára ezúttal sem lesz panasz. A volt válogatott labdarúgók mellett zseniális futsalosok és a legtechnikásabb kispályás spílerek is pályára lépnek, de a DVSC-drukkerek legnagyobb örömére még a Loki néhány legendáját is láthatjuk.

Életre szóló élmény

A címvédőként érkező budapesti Szilasi és Barátai csapatának kihívói akadnak bőven. A 24 gárda többek között jelen lesz a Socca magyar győztese és a Trollfoci által fémjelzett Maxim-O Ziccer Pub is, de a friss debreceni kispályás bajnok Hungarotarg is megmutathatja erejét. 

Már a csoportmeccsek során is fantasztikus izgalmakat élhetnek át a kilátogatók, a döntő napján pedig már minden pillanatban tapintható lesz a feszültség a pályán és a lelátón egyaránt.

Mivel rengeteg gól mellett pörgős, gyors játék várható, valószínűleg a Hódos lelátója ismét megtelik. A záró napon a debreceni média és a városi önkormányzat képviselői várhatóan látványos gálamérkőzéssel színesítik a programot, de a gyerekeknek is meglepetéssel készülnek a szervezők. A részletes menetrendről az esemény közösségi oldalán informálódhatnak.

Programterv:

12.27., szerda: 12:00–21:00 csoportmeccsek

12.28., csütörtök: 12:00–21:00 csoportmeccsek

12.29., péntek: 12:00–21:00 egyenes kieséses szakasz, helyosztók

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában