Debrecen

2023.11.25. 17:37

Kezdődik a kispályások téli bajnoksága Debrecenben

A DVKLSZ novembertől márciusig terem és műfüves borításon rendez mérkőzéseket.

Tóth Huba Elemér

Rengetegen érdeklődnek a kispályás futball iránt

Forrás: Vasziliu Tamás-archív

A Debreceni Városi és Körzeti Labdarúgó Szövetség ismét megrendezi a hagyományos téli teremlabdarúgó bajnokságát. Ezúttal teremben és műfüves borításon külön-külön zajlik majd a megmérettetés. – Az októberben véget érő szabadtéri bajnoksághoz kapcsolódóan két hete gálavacsorát tartottunk a sportolók részére. 

Az eseményen jelenlétével megtisztelt bennünket Barcsa Lajos is, és segített a díjak átadásában. 

Örömteli, hogy Debrecen város önkormányzatával együttműködve legutóbb 1700 labdarúgást szerető embernek biztosítottunk sportolási lehetőséget – tekintett vissza Vasziliu Tamás, a DVKLSZ elnöke. 

Összetartó közösség 

– A téli terem- és műfüves bajnokság kezdetét az Aranycsapat 6:3-as sikerének 70 éves évfordulójához igazítottuk, ezzel is tisztelegve a magyar futball dicső múltja előtt. Vasárnap indul a liga, amely egészen márciusig tart majd. Terveink szerint a különböző sorozatok legjobb alakulatai is megmérkőzhetnek egymással a téli szezon zárásaként. 

Mi is nagy izgalommal várjuk a rajtot, kíváncsiak vagyunk, hogy a DVKLSZ meghatározó gárdái mellett hogyan teljesítenek majd az újoncok. Bizonyára ezúttal is lesznek meglepetések, a kispályás labdarúgásban sose lehetünk előre biztosak a végkimenetelben. 

Ezeken a tornákon, mérkőzéseken általában mindig jó a hangulat. Sokan a család és munka mellett a futball révén szentelnek időt a barátokra. Egy igazán összetartó közösségről beszélhetünk, a tagság futballszeretete pedig példaértékű – hangoztatta az elnök. 

A csapatokat segítve 

Szó esett arról is, hogy manapság nem könnyű megszervezni egy tornát, hiszen a pályafenntartók által megállapított teremárak az utóbbi évek során jelentősen emelkedtek. A DVKLSZ vezetése azonban eltökélten folytatta a idén februárban megkezdett csapattámogatási programot, és igyekezett ezúttal is csökkenteni a nevezők anyagi terheit. – A bajnokság vasárnap délután negyed háromkor a Debreceni SZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum tornatermében rajtol el. Később a DVSC Labdarúgó Akadémia fedett műfüves csarnokában is rendezünk mérkőzéseket, az összecsapások időrendjét a szövetség honlapján találhatják meg – mondta. 

A „Tbutoroutlet.hu” műfüves csoport: 

Naplem DKV 

Natuti FC 

Terra Generál Kft. 

El-Szállít 

Master Fiúk 

DMM D-Trapéz 

FC Létramester 

Főnix Autósbolt 

Deportívó Nyakonrúglak 

HIS FC 

Novitas Brill 

Fáraó Bútor Eger 

A „Bástya Kupa” teremcsoport: 

Lufthansa 

Cápák FC 

Athos 04 FC 

Tbutoroutlet.hu 

Bumeráng 

Elektro Generál 

Józsafa Kft. 

Buborék 

Nagy-Épszer Kft. 

Young Boys 

JB Referee 

Zöld Megoldások FC 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában