Lányok Napja

2024.04.28. 07:51

Ellepték a diáklányok a BMW debreceni gyárát

Haon.hu

Pályaorientációs napon vettek részt az iskolások

Forrás: Facebook / BMW Group Gyár Debrecen

Április 25-én tartják a Lányok Napját, az országos szintű kezdeményezéshez hazánk tech vállalatai, egyetemei és kutatóintézetei is csatlakoztak. Ezen a fiatal lányok napon bepillantást nyernek a tudományos, technológiai és műszaki szakmák kulisszák mögé.

Első alkalommal csatlakozott idén a programhoz a BMW Group Gyár Debrecen is, és több mint 170 fiatal hölgyet látott vendégül a pályaorientációs napon, erről a gyár tett közzé bejegyzést a Facebookon.

Általános- és középiskolás csoportokat is fogadtak, akik különböző aktivitásokon és előadásokon keresztül ismerkedhettek meg a gyárral, a duális szakképzési programmal és az autógyártási technológiáikkal. Ezen felül közelebbről is megnézhettek több prémium kategóriás elektromos BMW-t, a mesterséges intelligencia segítségével kipróbálhatták, hogyan állna rajtuk a legendás BMW kabát, és persze ajándékokkal is készültek számukra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában