Gyász

2024.05.10. 14:12

Végső búcsút vettek Csire Zsuzsitól a Debreceni Köztemetőben – fotókkal

A 21 évesen elhunyt szívbeteg lányt péntek délután kísérték utolsó útjára.

Haon.hu

Utolsó útjára kísérték Csire Zsuzsit a Debreceni Köztemetőben

Forrás: Czinege Melinda

Végső búcsút vettek a fiatalon elhunyt szívbeteg lánytól, Csire Zsuzsitól a Debreceni Köztemetőben. Sokan gyűltek össze péntek kora délután, hogy utolsó útjára kísérjék Zsuzsit, aki mindössze 21 éves korában vesztette életét április elején. 

A lány történetéről számtalan cikket publikált a Haon. Zsuzsi egészségesen született, de egy fertőzés gyógyíthatatlan szívizombetegséget okozott nála, emiatt több mint 40 szívműtéten és két szívtranszplantáción esett át. Az orvosa tavaly nyáron közölte vele, hogy szívénél újra beindult a végleges, visszafordíthatalan kilökődési reakció, és legfeljebb fél éve, talán 1-2 éve lehet hátra.

Halála után elárasztották az internetet a részvétnyilvánító posztok, ismerősök és ismeretlenek is üzentek a legnagyobb közösségi oldalon.

Nem félek a haláltól, már nem ijedek meg semmitől. Az életemen már nem tudok változtatni, azt kell szeretni, ami megadatott, mégis vannak mellettem néhányan, akikre mindig számíthatok

nyilatkozta még 2022 novemberében portálunknak Zsuzsi, aki bakancslistát is készített azokkal az élményekkel, amelyeket a halála előtt még mindenképpen szeretett volna átélni. Ezek megvalósítására és a felajánlások koordinálására külön Facebook-csoport alakult, ahová szerte az országból érkeztek bejegyzések, tényleg rengetegen fogtak össze a lány álmaiért.

Csire Zsuzsi Debrecen haon
Csire Zsuzsitól pénteken vettek végső búcsút
Forrás: Napló-archív

Zsuzsi halála után édesanyja a közösségi oldalán mondott köszönetet a vigasztaló szavakért, amelyet írásban vagy telefonon juttatott el hozzá több ezer ember.

Empatikus csupaszív lelkével, bölcs szavaival szeretetteljes mosolyával szinte már a puszta jelenlétével is gyógyitott. Sohasem adta fel és bátoritott minden körülöttelevőt, hogy sohase adja fel ha nehezsegekbe ütköztek. Peldaértékű pozitív  életszemléletével, mély szeretetteljes baráti kapcsolataival mindig tovább ment céljai felé

– írta korábban a lány édesanyja.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában