Amerikaifutball

2024.05.20. 21:04

DEAC: győzött a Gladiators Egerben

A debreceni amerikaifutballisták idegenben verték meg a hevesi hősöket. A DEAC legközelebb Győrben lép pályára.

Haon.hu

A pécsiek elleni sikeres hazai nyitány után újabb mérkőzést nyert meg a Divízió II-ben a DEAC Gladiators együttese. Az egyetemisták a hétvégén 20–12-re diadalmaskodtak az Eger Heroes otthonában, számolt be a debreceniek honlapja.

DEAC Gladiators Eger amerikaifutball
DEAC-győzelem az Eger ellen
Forrás: deac.hu

Így értékelt a DEAC vezetőedzője

– Ahogyan azt a meccs előtt nyilatkoztam, nagyon fizikális játéknak voltunk szemtanúi. Kemény volt az ellenfél, ehhez kellett felnőnünk. Domináns volt a futójátékuk, mi pedig próbáltuk a passzjátékunkkal felpezsdíteni ezt, meg is hozta az eredményt, illetve a hosszú átadásainkkal is tudtunk operálni – e kettő kombinációjával haladtunk előre. Ki kell emelnem, hogy nagyon erős volt a defense-ünk, sokszor megállította a támadásaikat, ez fontos volt a végeredmény szempontjából. Emellett kevés területet hagytunk az Egernek. Sajnos több sérülés is tarkította a meccset, mindkét oldalról, ez egy idő után meglátszott a játék képén. Ennek ellenére nagyon örülünk a sikernek – nyilatkozta a meccsről Ábrán Szabolcs, az amerikaifutballisták vezetőedzője.

A DEAC Gladiators legközelebb június 2-án lép pályára, amikor a Győr Sharks II vendége lesz.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában