Labdarúgás

2023.10.12. 15:43

A bajnoki címre is esélyes Sárrétudvarihoz látogatnak a debreceniek

A vármegyei I. osztály 10. fordulójában a Sárrétudvari otthonában lép pályára a DEAC labdarúgócsapata.

Haon.hu

A DEAC II. csapatára kemény erőpróba vár

Forrás: deac.hu

Hozta a kötelezőt az előző fordulóban a DEAC második számú alakulata, Bárány Bogát duplájával és Dari Balázs góljával győzték le a Balmazújvárost a debreceniek. A begyűjtött pontoknak köszönhetően az 5. helyről várhatják a fiúk a következő mérkőzést – írják a klub honlapján.

Szombat kora délután újabb megmérettetés vár a DEAC-ra, mely a Sárréti DSK vendégeként lép pályára 14 órától. A házigazdák eddig remek szezont futnak, 6-2-1-es mérleggel a 2. helyen állnak a táblázaton. Egyetlen vereségüket az éllovas Monostorpályitól szenvedték el a 6. fordulóban. A Hajdúnánás és a Hajdúböszörmény ellen viszont döntetlenre végeztek.

Az előző szezonban középcsapatnak számítottak a zöld-fehérek, negatív mérleggel a 9. helyen zárták a bajnokságot. Kétszer csaptak össze velük a cívisvárosiak, az első párharc 1-1-es döntetlennel ért véget, a másodikat viszont magabiztosan nyerte meg a DEAC II. 5-2-re. Ha Katona László legényei valós tudásuknak megfelelően futballoznak, nem csak egy pontot gyűjthetnek be, hanem mindhárom egységet bezsebelhetik a Sárrétudvari Sporttelepen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában