Labdarúgás

2023.09.15. 19:59

Hivatalos: aláírt Ciprusra Varga Kevin

Jövő májusig szerződött az Apollon Limasszolhoz, kétéves opcióval.

Haon.hu

Varga Kevin

Forrás: Napló-archív

Igaznak bizonyultak a korábbi sajtóértesülések, a válogatott labdarúgó Varga Kevin a ciprusi Apollon Limasszol csapatában folytatja pályafutását.

Mint ízt az MTI írta, a szigetországi klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a 27 éves magyar szélső jövő májusig írt alá, de a megállapodás opcióként kétéves hosszabbítási lehetőséget is tartalmaz.

A 13-szoros válogatott futballista Balmazújvárosban és Debrecenben játszott Magyarországon, mielőtt 2020-ban a török Kasimpasához igazolt. Később szerepelt még a svájci Young Boys és az ugyancsak török Hatayspor együttesében, mielőtt februárban visszatért a DVSC-hez. A válogatottban egyszer eredményes támadó szabadon igazolható volt.

Az Apollon - Szalai Attila is itt játszott 2019 nyarától másfél éven át - három forduló után egy győzelemmel és két döntetlennel hatodik a ciprusi bajnokságban, a nemzetközi kupasorozatokban jelenleg nem érdekelt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában