Atlétika

2023.09.08. 15:19

A csapatbajnokságon indulnak Kozák Lucáék a hétvégén

Már csak néhány verseny van hátra az idei szabadtéri szezonból, ezek egyikét, a csapatbajnokságot rendezik hétvégén az MTK pályáján.

Haon.hu

Kozák Luca és társai Budapesten állnak rajthoz

Forrás: Napló-archív

Fotó: Czinege Melinda

Szeptember 9. és 10. között a Lantos Mihály Sportközpont ad otthont a 10. Atlétikai Magyar Csapatbajnokságnak. A kétnapos viadalon három divízióban küzdenek meg az egyesületek a végső helyezésekért. A DSI Debrecen kiválóságai az egyes divízióban, 15 másik klubbal, köztük a címvédő Budapesti Honvéddal mérik össze erejüket – olvasható a klub honlapján.

A csapatbajnokság során az egyéni eredmények pontszámokban realizálódnak, ezek a pontszámok pedig egy-egy csapat esetében összeadódnak, így alakulnak ki a klubok eredményei. Szombaton a női diszkoszvetéssel, illetve a női 100 gáttal indul és a női 5000 méterrel zárul. A vasárnapi versenyek sorát a férfi súlylökők nyitják, az utolsó versenyszám pedig a tervek szerint a női 4x400 lesz. 

A viadalon mások mellett a DSI olimpikonja, Kozák Luca is indul, szombaton Budapesten, másnap pedig Zágrábban, a Boris Hanzekovic Memorialon áll rajthoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában