Atlétika

2023.09.04. 09:45

Utoljára versenyzett Koroknai Tibor

A Kecskeméti Atlétikai Centrum adott otthont hátvégén a 10. Atlétikai Magyar Szuper Liga Döntőnek, melyet hat éremmel zártak a DSI versenyzői.

Haon.hu

Koroknai Tibor befejezte

Forrás: NS-archív

Egy héttel a világbajnokság után újabb megmérettetés várt a DSI Debrecen nyolc atlétájára, akik ezúttal Kecskeméten léptek rekortánra. A kétnapos versenyen a kiválóságok ismét bizonyítottak – olvasható a klub honlapján.

A férfiak között az újdonsült magyar bajnok, Török Gergely ezúttal sem talált legyőzőre, 208 centivel megnyerte a magasugrást. A magyar bajnokságon visszavonulását bejelentő Koroknai Tibort utoljára láttuk versenyezni, aki nem klasszikus számában, 400 gáton állt rajthoz, hanem 110 gáton.

A távot 14.44-es idővel teljesítve, a harmadik helyen ért célba. A hármasugró Iván Zsombor utolsó kísérletre 15.11-ig jutott és vehette át a bronzérmet. Hodossy-Takács Sámuel hét méter egy centivel zárt a távolugrók mezőnyében és végzett a 4. helyen. Hárompróbában Chrobák Gergő 1874 pontot gyűjtve ötödikként zárt.

A debreceni lányok mindegyike érmes helyen fejezte be a kétnapos viadalt. A világbajnokságon egyéni csúcsot javító (4.50) Klekner Hangának ezúttal 420 centi is elég volt a győzelemhez. Szilágyi Réka 56.60-as dobással második lett a gerelyhajítók mezőnyében. Kozák Luca ezen a versenyen 100 síkon állt rajthoz és 11.57-nél megállítva az órát, 3. helyen ért célba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában