OTP Bank Liga

2023.04.29. 20:00

Bárány Donátéknak mindent bele kell adniuk

A Loki támadója szerint nem szabad, hogy bárkit is megtévesszen a Vidi eddigi rossz szereplése.

Bárány Donát | Forrás: NS-archív

A Debreceni VSC labdarúgócsapata a Fehérvárt fogadja vasárnap délután 15 óra 30 perctől az OTP Bank Ligában. A 29. forduló előtt a Loki 43 ponttal negyedik helyről várja a találkozót továbbra is harcban állva a bronzéremért. A cívisvárosi futballistáknak a mostanival együtt 5 mérkőzésük van, hogy fentebb lépjenek a táblázaton, többek közt az egy ponttal előttük álló Paks ellen is játszanak még.

A Fejér vármegyei gárda viszont a bennmaradásért küzd, 10. helyezettként mindössze 2 ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Honvédot.

A Vidi nagyon régóta nem produkált ennyire rossz szezont, utoljára még 2008-2009-ben nem volt az első négyben a tabellán a bajnokság végén.

Ráadásul az azóta eltelt 13 idényből 11 alkalommal a dobogón végeztek. 

Idén messze elmarad a fehérváriak teljesítménye a várttól, ami leginkább a rendkívül gyenge idegenbeli szereplésüknek köszönhető, hiszen 14 mérkőzésen mindössze 6 pontot gyűjtöttek eddig vendégségben – ez a DVSC-re nézve mindenképp jó előjel lehet. Portálunk meglátogatta a csapatot a Nagyerdei Stadionban, ahol a ZTE ellen betaláló Bárány Donát nyilatkozott nekünk. A támadó a fehérváriak gyengébb szereplése ellenére nehéz összecsapásra számít. – Nagyon örültem annak, hogy újra gólt szereztem. Nem mondanám, hogy átszakadt egy gát, mert szerencsére az NB III.-ban kaptam már lehetőséget és ott is jöttek a gólok.

Persze mindig más, ha az első számú gárdában sikerül betalálni, remélem, hogy ezzel több lehetőséget tudok kiharcolni magamnak

– fogalmazott.

A Loki közönségkedvence rátért az aktuális ellenfélre is. – Az életéért hajt a Vidi, tehát mindent bele kell adniuk. Ettől függetlenül nem oda valóak, ahol most jelenleg tartózkodnak, hiszen sokkal nagyobb játékerőt képviselnek annál, amit a helyezésük mutat – fogalmazott a támadó.

A Debreceni VSC–MOL Fehérvár FC találkozó tehát vasárnap délután 15 óra 30 perctől kezdődik majd a Nagyerdei Stadionban.

Bakos Attila

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában