haon.hu PODCAST

2023.02.18. 16:08

Százak kísérték a Loki nyitott buszát

A DVSC aranykorát elevenítik fel a H-szektor podcastjében.

Bakos Attila és Molnár Szilárd felelevenítette a DVSC aranykorát

Forrás: Czinege Melinda

Nemrégiben megjelent portálunkon egy cikk, az írás a DVSC első bajnoki aranyérmének történetét taglalja. 

Az apropó pedig az, hogy ezentúl a Napló sportrovata is hangot ad meglátásainak.

A piros-fehérek első bajnoki címével kapcsolatban bizonyára nagyon sok drukkernek van valami élménye, lapunk sportújságírói sem kivételek ez alól. A Haonon induló H-szektor névre keresztelt sportos podcastsorozatban sokakat érdeklő témákat, eseményeket, történéseket veszünk górcső alá. 

Kezdésként a DVSC aranykorát elevenítjük fel, az első, 2005-ös bajnoki címtől egészen az eddigi utolsóig, melyet 2014-ben ünnepelhettek a lokisták. 

A H-szektor podcastsorozat legújabb felvételei kéthetente lesznek hallhatók a haon.hu oldalon, Molnár Szilárd, Bakos Attila és Orosz Krisztofer újságírók váltott felállásban beszélgetnek majd. Az első adás témáját a 2004/05-ös történelmi aranyérem szolgáltatta, Molnár és Bakos kolléga diskurált, érdekes emlékek, részletek elevenítődtek fel, például, hogy miként kísérték több százan a Loki nyitott buszát a főtérre – ez már meg is hallgatható a Hajdú Online oldalán.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában