Debreceni VSC

2023.02.15. 11:18

Baráth Péter meg akarta ragadni a lehetőséget

Baráth Péter itt még a Ferencváros ellen küzdött az októberi bajnokin | Forrás: NS-archív

Kedden délután jelentette be a DVSC a bombahírt, hogy a saját nevelésű válogatott középpályásuk, Baráth Péter a Ferencvárosban folytatja pályafutását. A 21. születésnapját jövő héten ünneplő futballista nyárig kölcsönben szerepel majd a bajnoki címvédőnél, azt követően pedig egyeztet a két klub az esetleges végleges eladásról. 

A fiatal futballista elsőként a FradiMédiának nyilatkozott, Elmondta: hálás Debrecennek, mert ott vált felnőtt labdarúgóvá. Jött azonban egy hirtelen lehetőség a Ferencvárostól, amit szeretett volna megragadni. Baráth Péter úgy érezte, hogy eljött az ideje a váltásnak, szeretné bebizonyítani, hogy a Ferencvárosban is jó munkát tud végezni. 

Az FTC közösségi médiában tett bejelentése alatt a kommenteket böngészve az látszik, hogy a Fradi rajongói kifejezetten örülnek a tehetséges, válogatott futballista érkezésének. Többen Muhamed Besics sérülése miatt már rögtön a kezdőcsapatban látják a helyét. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában