DVSC 120

2022.03.11. 10:07

A Hajduk elleni 5-0 a legjobb meccs!

Közönségszavazás az alapításának 120. évfordulóját ünneplő DVSC-nél.

Forrás: DVSC

A legjobb mérkőzés kategóriában a Loki 2005-ös, spliti 5-0-ás győzelme kapta az első helyet azon a szavazáson, amelyet az alapításának 120. évfordulóját ünnepelő DVSC hirdetett meg – adta hírül a klub. Mint honlapjukon emlékeztetnek, március 12-én, szombaton 120 éves lesz a debreceni klub.

– A patinás évfordulóra a DVSC készül, és természetesen szurkolóink is meg akarják adni a módját a születésnapi köszöntésnek. Ennek jegyében január közepén arra kértük drukkereinket, hogy szavazzanak az elmúlt 120 év legjobb Loki-mérkőzésére, legjobb játékosára és legjobb edzőjére. 

A voksokat március 1-ig vártuk, a szavazatok ezres nagyságrendben érkeztek, megvan a végeredmény – írták. A legjobb játékos Sándor Tamás, a legjobb edző Herczeg András lett, míg a legjobb mérkőzésnek a Loki már említett horvátországi fellépését választották.

A DVSC előtte 3-0-ra győzte le Debrecenben a horvát bajnokot, azonban a visszavágó esélyesének így is egyértelműen a Hajduk számított. A horvát drukkerek már a mérkőzés előtti napon egy 5-öst mutogattak a kezükkel a BL-selejtező helyszínére érkező cívisvárosiaknak, végül aztán ők kaptak ötöt.

 

A Poljud stadion poklában – mintegy 25 ezer fanatikus előtt – a DVSC felejthetetlen teljesítményt nyújtott, és Halmosi Péter (1. 27.), Kerekes Zsombor (22.), Ibrahima Sidibe (76.), valamint Kiss Zoltán (90.) góljaival a klub történetének egyik legnagyobb győzelmét aratta. A Loki a Csernyánszki – Nikolov, Éger, Máté, Szatmári – Dombi, Vukmir, Sándor T., Halmosi (Böőr, 76.) – Kerekes (Sidibe, 57.), Bogdanovics (Kiss Z., 56.) összeállításban aratta a nagy sikert, a vezetőedző Supka Attila volt.

 

A meccsről a Loki TV három főszereplővel, Dombi Tiborral, Kerekes Zsomborral és Máté Péterrel beszélgetett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában