Ünnep

2022.03.09. 11:50

DVSC 120: Sándor Tamás a „legjobb játékos”

A kiváló játékmester megszólalt az elismerés kapcsán.

Sándor Tamás

Forrás: DVSC

A legjobb játékos kategóriában Sándor Tamás végzett az első helyen azon a szavazáson, amelyet az alapításának 120. évfordulóját ünnepelő DVSC hirdetett meg – adta hírül a klub. Mint honlapjukon emlékeztetnek, március 12-én, szombaton 120 éves lesz a Loki.

– A fantasztikus és patinás évfordulóra a klub is készül, és természetesen szurkolóink is meg akarják adni a módját a születésnapi köszöntésnek. Ennek jegyében január közepén arra kértük drukkereinket, hogy szavazzanak az elmúlt 120 év legjobb Loki-mérkőzésére, legjobb játékosára és legjobb edzőjére. 

A voksokat március 1-ig vártuk, drukkereink ezres nagyságrendben nyilvánították ki véleményüket, megvan a végeredmény is. A győzteseket a szurkolók láthatják a szombaton 14.30-kor kezdődő DVSC-Újpest rangadó kezdőrúgásánál is – írják. 

 

A legjobb játékos kategóriában Sándor Tamás végzett az első helyen, méghozzá meggyőző fölénnyel, a szavazatok mintegy 59 százalékát begyűjtve. A népszerű „Tobe” 4-szer lett bajnok a DVSC-vel (2005, 2006, 2007, 2009), nyert Magyar Kupát (2008), és három Szuperkupát is. 1996-ban az Év labdarúgója lett Magyarországon, a legjobb debreceninek járó rangos Zilahi-díjat kétszer is elnyerte (2004, 2006). Vezére volt a legendás Garamvölgyi-féle csapatnak, majd eredményes külföldi karrierje után visszatért Debrecenbe, hogy a Loki végre bajnok legyen. A tervből valóság lett, Sándor Tamásból pedig több generáció kedvence, a klub legendája. 88 NB I-es góljánál senki sem szerzett többet a DVSC mezében, 11-szer pályára lépett a magyar felnőttválogatottban is, jelenleg a DEAC edzője.

 

A mostani elismerésről és a gyönyörű múltról a Loki TV a sikerek helyszínén készített interjút Sándor Tamással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában