Sziréna

2024.01.21. 10:50

Újabb halálos tűz Hajdú-Biharban, ezúttal Álmosdon történt tragédia – fotókkal, videóval

Információink szerint egy hetven év körüli férfi az áldozat.

Haon.hu

A lángokat sikerült rövid időn belül megfékezni

Forrás: Tóth Imre

Vasárnap reggel kigyulladt egy százötven négyzetméteres lakóház Álmosdon, a Béke utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület két helyisége teljes terjedelmében, valamint a tetőszerkezet egy része égett – tudatta a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtómunkatársa. 

 

A lángokat sikerült rövid időn belül megfékezni. Az épületbe bejutva a lakórészben egy embert találtak, akinek az életén már nem lehetett segíteni. Nem zárható ki, hogy a fűtési rendszer, vagy elektromos meghibásodás miatt keletkezett a tűz, de a tragédia pontos okát tűzvizsgálati eljárás fogja feltárni. Információink szerint egy hetven év körüli férfi az áldozat.

A lakástüzek áldozatai gyakran idős, vagy egyedül élő emberek, az ilyen esetek túlnyomó részt a fűtési időszakban következnek be, ilyenkor tehát fokozottabb odafigyelésre van szükség. 

A hétvégén nem ez volt az első halálos tűzeset, Hajdúböszörményben egy idős hölgy vesztette életét, Debrecenben pedig két ember égett bent egy faépületben.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában