Sziréna

2024.01.21. 07:48

Frissítve! Óriási füst! Egy debreceni autószerelő műhelyben csaptak fel a lángok – fotókkal, videóval

A tűzoltókat a Vágóhíd utcába riasztották vasárnap reggel.

Haon.hu

Egy debreceni autószerelő műhelyben csaptak fel a lángok

Forrás: Tóth Imre

Tűz ütött ki egy nagyjából nyolcszáz négyzetméteres autószerelő műhelyben Debrecenben, a Vágóhíd utcában – adta hírül vasárnap reggel a vármegyei katasztrófavédelem.  Mint írják, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat és a város hivatásos tűzoltói hat vízsugárral oltják a lángokat.

A tűzoltók hét vízsugárral eloltották a tüzet Debrecenben, a Vágóhíd utcában, ahol egy 800 négyzetméteres épületben lévő autószerelő-műhely gyulladt ki – tudatta a katasztrófavédelem közlésében. A katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett debreceni, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi és berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak ki az esethez, munkájukat egy debreceni és egy hajdúnánási vízszállító segítette. A kétszintes, több funkciós épületben garázsok, tanműhely, irattár, iroda és lakás is van. 

A tűz átterjedt az irattárra, a tanműhelyre és garázsokra is, ezek részben égtek és füsttel telítődtek. Az egyik helyiségben három személyautó kiégett, egy nagy értékű motort viszont sikerült kimenteni. A tűzoltók egy acetilén-, egy oxigén- és egy széndioxid-palackot hoztak ki az épületből. A rajok megkezdték az utómunkálatokat, öt vízsugárral, kéziszerszámokkal és motoros roncsvágóval dolgoznak, hogy megtalálják és eloltsák a még izzó, parázsló részeket.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában