Tragédia

2024.01.20. 20:50

Lakástűz Hajdúböszörményben: szinte minden elégett vagy megolvadt, az alsó szomszédnál a víz pusztított - videóval

Haon.hu

Az idős nő nem tudta elhagyni a lakást

Forrás: Molnár Péter

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, kigyulladt egy társasházi lakás Hajdúböszörményben szombat hajnalban, az esetben egy idős nő életét vesztette. A 83 éves pedagógust az egész környék gyászolja, ottjártunkkor a lakosok és a közös képviselő is nyilatkozott az esetről, megtudtuk, hogy a tűz okát hivatalos még nem lehet tudni, ugyanakkor az áldozat erős dohányos volt, így lehet, hogy egy égő cigaretta okozta a tragédiát. 

A helyszínre a Tények stábja is kivonult, riportjukból kiderült, hogy a lakásban szinte minden elégett vagy megolvadt, de még a lépcsőházban is minden tiszta korom. Az egyik lakó elmondta, őt a tűzoltók ébresztették fel, az ágya mellett álltak, és távozásra szólították fel. 

A kiégett lakás mellett a legnagyobb kárt az alattuk lévő család szenvedte el, mert az egyik szobában minden elázott. Az ott élő férfi kiemelte, a tűzoltók arról tájékoztatták, hogy négy köbméter vizet locsoltak el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában