Állásbörze

2022.09.22. 12:51

Izgalmas pozíciókat, új szakmai kihívásokat kínálnak

A Sensirion világszinten piacvezető a szenzorok gyártásában.

Forrás: Czinege Melinda

A Sensirion által gyártott érzékelőket az autóiparban, az egészségügyben, többféle ipari területen és a lakossági fogyasztói piacon használják. A termékválaszték sokrétű, gáz- és folyadékáram-érzékelők, nyomáskülönbség-érzékelők, környezeti érzékelők, továbbá illékony szerves vegyületek elemzésére, valamint szén-dioxid és részecskék elemzésére alkalmas berendezések is találhatóak a kínálatban.

A vezető svájci high-tech cég központja Stäfa városában található. Magasan képzett csapata több mint 250 alkalmazottból fejleszti és gyártja a kiváló minőségű, megbízható érzékelőket és rendszereket a különböző OEM alkalmazásokhoz. A debreceni gyár az első, amelyet az anyaországon kívül Európában hoztak létre. Minden harmadik autóban Sensirion szenzor irányít, felügyel, érzékel, sőt van olyan szenzor, amit itt gyártanak Debrecenben. A vállalatnál folyamatos fejlődést, és kihívással teli feladatokat kínálnak a kollégáknak.

– A céges kultúránk három fő alapértékre épül: őszinteség, együttműködés és kiváló teljesítményre való törekvés. Számunkra ezek nem csak szavak, hanem valóban hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden kollégánk azonosulni tudjon ezekkel az értékekkel. Fontosnak tartjuk, hogy a kollégáinkban először az embert lássuk meg, és utána a munkavállalót, ez jellemzi a mindennapi kommunikációnkat és a hangulatot. Dinamikusan fejlődő cég vagyunk, mégis megtartva a cég start-up jellegét, atmoszféráját – fogalmazott Varga-Oláh Tímea HR Business Partner. A hétköznapokat különböző programokkal színesítik. – Egy közösségként működünk, melynek minden tagja értékes, és ezt az érzést több céges programmal, például családi nappal, közös jégkrémezéssel is igyekszünk tovább erősíteni. Emellett cégünk világszinten piacvezető a szenzorgyártásban, ezt a szerepet és stabilitást a jövőben is szeretnénk megtartani a folyamatos fejlődésre, R&D tevékenységre építve – tette hozzá.

A vállalatot az állandó növekedés jellemzi. A debreceni üzembe jelenleg fizikai munkakörbe operátort és karbantartó technikust keresnek, ezenkívül Supplier Quality Engineer, Supply Chain Planner, SAP Inhouse Consultant, Operational Purchasing Specialist, IT Support Specialist és Process Engineer pozícióra várják a jelentkezőket. Ez utóbbira munkakörbe a közeljövőben több kollégával is bővíteni kívánják a csapatot.

Panyiczki-Berényi Viktória

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában