Helyi gazdaság

2017.05.02. 08:44

ÚJ AMC-pályázatok rendezvények támogatására

Budapest - 90 millió forintos keretösszeggel 3 pályázatát jelenteti meg az Agrármarketing Centrum.

Budapest - 90 millió forintos keretösszeggel 3 pályázatát jelenteti meg az Agrármarketing Centrum.

A 2017. szeptember 15-ig, Magyarországon megvalósuló – a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci promócióját erősítő, az agrárágazatot, avagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő – rendezvényekre és a hozzá kapcsolódó marketing kommunikációs feladatokra lehet elnyerni utófinanszírozású, vissza nem térítendő pályázati támogatást, maximum a teljes költségvetés 50 százaléka mértékben.

A közönségnek szóló

50 millió forintos költségkeretből a nagyközönségnek szóló, kisméretű, helyi és regionális rendezvényeken és fesztiválokon a hazai termelőket és termékeiket promótáló feladatokhoz nyerhető forrás, amely 500 ezer és 2 millió forint közötti összeg lehet. 30 millió forintos keretösszegből a nagyközönséget célzó, országos jelentőségű rendezvények és vásárok hazai termelőket és termékeiket szolgáló promóciós feladatainak ellátásához 2-5 millió forint közötti támogatási összeg nyerhető. 10 millió forintos keretből pedig a szakmai közönséghez szóló, elsősorban tudástranszfer célú rendezvényekre, így konferenciákra és a hozzájuk kapcsolódó marketingkommunikációs feladatok elvégzésére szerezhető támogatás 500 ezer és 1 millió forint közötti összegben. A pályázatok beadási határideje május 22. A nyertes pályázóknak a támogatásban részesített tevékenység megvalósításán túl a 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár népszerűsítését célzó megjelenési lehetőségeket is biztosítaniuk kell.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában