HAON Sziréna

2018.03.04. 08:40

Olyat tett, amit nem kellett volna: bíróság elé állhat a nagyerdei szatír

Debrecen - A rendőrök perceken belül a helyszínre értek, és elfogták O. Attilát. Most felezték be az ügyben folytatott nyomozást.

Debrecen - A rendőrök perceken belül a helyszínre értek, és elfogták O. Attilát. Most felezték be az ügyben folytatott nyomozást.

Mint arról korábban hírt adtunk, a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 32 éves férfival szemben.

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre február 21-én 13 óra körül arról, hogy Debrecenben, a Nagyerdei körút közelében, a Békás-tó mellett egy férfi követte, aki szeméremsértő módon viselkedett, és önkielégítést végzett.

A járőrök perceken belül a helyszínre mentek, ahol elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították O. Attilát. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a helyi férfit, aki beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság a gyanúsítottal szemben folytatott büntetőeljárást március 3-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


[related-post post_id="3774647"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!