Labdarúgás

2024.03.23. 15:10

A Mezőkövesd ezúttal is legyőzte a DVSC-t

Az edzőmeccs hajrájában akár egyenlíthetett is volna a Loki.

Haon.hu

A matyóföldi alakulat a DVSC elleni, előző bajnokihoz hasonlóan egy góllal nyert

Forrás: Mezőkövesd

A válogatott szünetben felkészülési mérkőzésen lépett pályára a DVSC labdarúgócsapata szombaton 13 órától. A hajdúságiak a szintén élvonalbeli Mezőkövesddel csaptak össze egy 2×35 perces találkozón a matyóföldiek edzőközpontjában.

Elpuskázták helyzeteiket

A dvsc.hu beszámolója alapján Bőle Lukács közeli lövésével kezdődött a találkozó, majd a 18. percben ismét ő volt a főszereplő, de egy kavarodás után a kapufát találta el. A 24. percben a Loki is veszélyeztetett, de Manrique próbálkozását fogta Kovácsik. Az első félóra végén a vendégek közel álltak a gólszerzéshez, ám Szécsi beadása után Dzsudzsák 15 méterről a jobb kapufa mellé lőtt.

A Mezőkövesd pontosabb volt

A 2. félidő elején Szécsi közeli lövését mentette szögletre a hazai kapus. Az 53. percben megszerezte a vezetést a Mezőkövesd, Ugrai Roland egy szép egyéni akciót követően talált be. A mérkőzés hajrájában a egyenlíthettünk volna, ám Bódi szabadrúgását Romanchuk a kapu fölé fejelte.

A hátralévő időben nem változott az eredmény, a debreceniek 1-0-s vereséget szenvedtek a Mezőkövesd elleni edzőmeccsen.

 

Edzőmeccs

Mezőkövesd Zsóry FC–DVSC 1–0 (0-0)

DVSC: Erdélyi – Tuboly, Lagator (E. Romanchuk, 58.), Romanchuk, Ferenczi (Hornyák, 58.) – Kocsis, Hamzat (Gyenti, 58.), Manrique, Dzsudzsák (Bódi, 36.), Szécsi – Bárány (Domingues, 36.)

Gól: Ugrai (53.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában