Labdarúgás

2024.03.21. 14:12

A bajnoki szünetben felkészülési mérkőzést vív a DVSC

Tóth Huba Elemér

Szuhodovszki Somáék a Mezőkövesd ellen gyakorolhatnak

Fotó: Molnár Péter/Napló-archív

A Loki jelenleg a bajnoki tabella negyedik helyén áll, a dobogó hat egységnyire van. A debreceniek a Mezőkövesden, a Pakson és a Zalaegerszegen kívül még valamennyi együttessel találkoznak, az OTP Bank Ligában legközelebb március 30-án, szombaton 14 óra 30 perctől Kisvárdán vendégszerepelnek. 

A válogatott mérkőzések miatti bajnoki szünetben azonban felkészülési mérkőzést is vív a DVSC, amely most szombaton 13 órakor Mezőkövesden lép pályára – olvasható a labdarúgóklub Facebook-bejegyzésében.

Több botlás nem fér bele

Bárány Donátéknak a matyóföldi alakulat ellen lesz mit gyakorolniuk, ugyanis a mostani szezonban már kétszer is kikaptak a jelenleg sereghajtó gárdától – legutóbb március elején – míg a felek júliusi összecsapása cívisvárosi győzelemmel zárult. 

Szrdjan Blagojevics együttese az utóbbi időben a tesztmeccseken legtöbbször zárt kapuk mögött lépett pályára, így lehetséges, hogy ezúttal se lesz ez másképp.

A hajdúságiak számára még minden adott ahhoz, hogy a bajnokságban érmet szerezzenek, azonban reálisan nézve már csak a harmadik Fehérvárt érhetik utol.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában