Röplabda

2024.02.08. 13:04

Vereséget szenvedtek a cívisvárosi röplabdások

A foghíjas kerettel kiálló Debreceni Egyetem alakulata nem igazán tudta megszorongatni a bajnokesélyest.

Haon.hu

A debreceniek végig partiban voltak a meccsen

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi röplabdacsapata szerdán azt a Székesfehérvárt fogadta, amely ebben a szezonban még nem kapott ki az Extraligában – írta a klub honlapja. 
A találkozón először a vendégek vezettek egynél több ponttal (4:6). Nem sokkal később Bakóczy András ászával egyre csökkent a hátrány (8:9), erre a vendégek egy 3:0-s sorozattal reagáltak. A hajrához közeledve egyre tetemesebb lett a hátrány, így Fodor Antal kétszer is időt kért, de ezek sem hoztak fordulatot. Végül az első szettet Pesti Marcell zárta le. A második játszmában Willian parádés nyitását követően több hiba csúszott be, emiatt megint futottak az eredmény után a debreceniek (5:9). A végjátékban Koci két villanásával tízre nőtt a differencia (15:25). A harmadik periódus eleje a DEAC-nak alakult jobban, de 8:7 után ritmust váltottak a vendégek (8:10). Nem sokkal később Veres Bence két ásszal jelentkezett, ezzel felzárkóztunk (16:18). A folytatásban igyekezett eltüntetni a hátrányt a DEAC, de nem jártak sikerrel, így a fehérváriaknak veretlenek maradtak. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában