Vízilabda

2024.02.17. 19:25

Idegenben diadalmaskodott a DVSE

Ezúttal is három góllal bizonyultak jobbnak az angyalföldieknél.

Haon.hu

A végeredményt Kardos Márton állította be

Forrás: DVSE-archív

Gólgazdag mérkőzésen szerezte meg szezonbeli tizedik győzelmét a DVSE-Master Good, írja a debreceniek oldala. Kádár Kálmán együttese a hazai 14–11-es siker után az Angyalföldi Sportiskola otthonában is ugyanilyen arányban győzött az OB1/B 16. fordulójában szombaton. Stefanidesz Levente büntetőgóljával indult a találkozó, majd Tőzsér Dávid lőtte a cívisvárosiak második találatát. Az első negyed utáni egy gólos előnyt Somorjai Sebestyén biztosította bő két perccel a játékrész vége előtt. (2–3)A második nyolc perc végére sikerült még egyet hozzátenni az előnyhöz, miután négyet lőtt és csak hármat kapott a DVSE. A debreceniek Krizsai Ádám góljával indítottak, majd ikertestvére, Bence következett. Macsi Martin a negyed közepén köszönt be, a nyolcadikat pedig Tőzsér Dávid szállította a konyhára. A félidőben 7–5–re vezettek a hajdúságiak.

Szorosan alakult a harmadik negyed is, amely 3–3 találatot hozott. Egyenlíteni egyszer sem tudott a házigazda, de az utolsó fél percig mindössze eggyel vezettek a vendégek. Ekkor Macsi Martin talált be, megszerezve a tizedik DVSE-gólt. (8–10)
A záró felvonásban fokozta a tempót a vendégcsapat, és percről percre ellépett ellenfelétől Somorjai Sebestyén mesterhármasának köszönhetően. A 14–11–es végeredményt Kardos Márton állította be két másodperccel a vége előtt, lemásolva az őszi eredményt.

Örülök a győzelemnek, látványos mérkőzést láthattak a nézők. Láttam jó dolgokat a medencében a srácoktól és boldog vagyok, hogy a végéig jól bírtuk ez ellen a fiatalos, jó erőkből álló ASI ellen.

 – nyilatkozta a meccs végén Kádár Kálmán vezetőedző.

A DVSE a következő találkozóját egy hét múlva játssza a Tatabánya ellen hazai pályán.

Férfi Vízilabda OB 1/B, 16. forduló
ASI DSE– DVSE–Master Good 11–14 (2–3, 3–4, 3–3, 3–4)
Gólszerzők: Somlai 3, Vincze 3, Szedmák, Lasó, Farkas Juhász, Kurucz, illetve Somorjai 5, Stefanidesz 2, Tőzsér 2, Macsi M. 2, Krizsai Á, Krizsai B., Kardos

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában