Kézilabda

2024.01.12. 18:00

Mariana Costa megtalálta új klubját

A csupaszív válogatott szélsőt csütörtökön mutatták be a következő állomáshelyén.

Molnár Szilárd

Mariana Costa új klubja mezében

Forrás: Facebook

Ahogy arról portálunkon is beszámoltunk, 2023 decemberével lejárt a szerződése a DVSC Schaefflernél Mariana Costának, a piros-fehérek brazil válogatott jobbszélsőjének.

Az eredeti szerződése még tavaly nyáron járt volna le, és márciusban a klub már közölte, hogy a csupaszív szélső a nyáron távozik a piros-fehérektől, ám jött április 22-e, a Győr elleni Magyar Kupa elődöntő napja, amikor a Mari becenevű játékos egy vétlen szituációban összeütközött a kapujából kilépő Catherine Gabriellel. A brazil kézis arccsonttörést szenvedett, és mivel több hónapos kihagyás várt rá, a debreceni klub nem akarta ilyen nehéz helyzetben magára hagyni, ezért 2023 végéig szóló szerződést kötött vele.

mariana-costa-dvsc-schaeffler-kezilabda-haon-sport-hajdu-bihar-debrecen-debeceni-vsc-loki
Mariana Costa új klubja mezében
Forrás: Facebook

Három bronzérem

A közönségkedvenc Costa 2021. szeptemberében debütált a Lokiban, 63 tétmérkőzésen összesen 115 gólt szerzett. Két bajnoki bronzéremnek és a Magyar Kupa harmadik helynek volt aktív részese.

A játékost csütörtökön jelentette be új klubja, a spanyol első osztályú Replasa Beti-Onak. Vamos, Mari!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában