Labdarúgás

2024.01.29. 09:49

Válogatott játékost szerződtet a DVSC?

A Honvéd támadója már nem először szerepel a Loki kívánságlistáján.

Haon.hu

A fiatal játékos új lendületet hozhat a Lokiba

Forrás: Sportal-archív

Kocsis Dominik nem lépett pályára a Honvéd vasárnapi edzőmeccsén – a Sportál értesülése szerint azért, mert Debrecenben folytathatja pályafutását. A megállapodással mindenki jól járhat, a Loki egy jó játékossal erősödhet, az U21-es válogatott futballista az élvonalban folytathatja, míg a kispesti klubnak minden forintra szüksége van – szúrta ki a sportal.blikk.hu. 

Debrecenbe tart?

Kis öröm is öröm: veretlenül zárta a felkészülést az NB II tavaszi idényére készülő Bp. Honvéd. A kispestiek az Arad elleni 3–0-s győzelem után 2–2-es döntetlent játszottak az Ajkával, majd ugyanúgy döntetlenre végeztek az MTK ellen (1–1), vasárnap pedig az utolsó edzőmeccsükön 6–0-ra nyertek a BVSC ellen (gólszerző: Bobál G. 2, Adorján, Krajcsovics, Kerezsi, Bocskay). Ennek örülhettek a mérkőzésre kilátogató szurkolók, annak viszont nem, hogy Kocsis Dominik kezdőként és csereként sem jutott szóhoz. A Sportál értesülése szerint ennek megvolt az oka: hamarosan klubot, sőt osztályt vált az 21 éves futballista. Úgy tudjuk, az U21-es válogatott Kocsis Dominik Debrecenben folytatja pályafutását! A Magyar Futball Akadémia neveltje nem először igazolhat el Kispestről, a 2021–2022-es idényt az az idő tájt NB II-es Diósgyőrnél töltötte kölcsönben. Most, ugyebár, szintet léphet: a másodosztály 11. helyezettjétől kerülhet az élvonal ötödik helyezettjéhez.  

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában