Helyi közélet

2024.05.05. 17:27

Magyar Péter Debrecenben tartotta anyák napi nagygyűlését

A Tisza Párt május 5-én, vasárnap a debreceni Nagytemplomnál tartott demonstrációt. Az eseményen Magyar Péter mellett többek is felszólaltak.

Haon.hu

Magyar Péter Debrecenben tartotta anyák napi nagygyűlését

Forrás: Molnár Péter

Demonstrálókkal telt meg vasárnap Debrecenben a Kossuth tér, ahol Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke tartotta anyák napi nagygyűlését. A rendezvényre az ország minden tájáról érkeztek, többen a településük névtábláit is a magasba emelték. Az eseményen többen felszólaltak: Gerzsenyi Gabriella debreceni kötödéséről beszélt, Nagy Ervin pedig anyák napja alkalmából elszavalta József Attila Mama című versét. Tarr Zoltán református lelkész után Rost Andrea operaénekes a délután folyamán kétszer is a színpadra állt, elénekelte a Tavaszi szél vizet áraszt és az A csitári hegyek alatt kezdetű népdalokat.

A Mikerpércsi Anyák a Környezetért Egyesület elnöke, Kozma Éva az akkumulátorgyárakkal, és azok szabályozási rendszerével kapcsolatos aggályait fogalmazta meg. Rusznák András színésztől a Fölszállott a páva című költeményt hallhatták az érdeklődők. Előadása után a Bee Gees együttes Stayin’ Alive slágerére vonult be az emelvényre Magyar Péter Debrecenben. Beszédében többek között az országjáráson szerzett tapasztalatait és pártja jövőbeli elképzeléseit ismertette. 
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában