Bulvár-celeb

2024.05.25. 12:37

Németh Kristóf elárulta, ki a legnagyobb példaképe

A színész legnagyobb példaképe mellett harmonikus családi életéről is mesélt.

MW

Fotó: archív / hot magazin

Legnagyobb példaképéről és családi életéről is mesélt a hot!-nak Németh Kristóf, aki azt is elárulta, bár fiával, a csaknem 17 éves Lócival szoros a kapcsolata, kapcsolatuk azért nem teljesen konfliktusmentes.

Németh Kristóf elárulta, ki a legnagyobb példaképe

A Fórum Színház igazgatója azt is elmondta, számára édesapja volt és lesz mindig is a legnagyobb példakép.

"Nekem édesapám volt és marad a legnagyobb példakép az életemben emberként és apaként egyaránt. Mindig is arra vágytam, hogy bárcsak a közelébe tudnék érni annak, amit ő elért. Néha érzem, hogy mosolyog, ha látja, mi történik az unokáival. Amikor Lóci született, apukám még foghatta a kezében, és bár szinte alig ismerték egymást, Lócival gyakran téma köztünk a nagypapája" – mesélte Németh Kristóf, aki arra is kitért, mi történik éppen Lócival.

"Teljesen természetes életkori átalakulásban van Lóci, ez a felnőtté válás kezdeti folyamata. Gyakorlatilag olyan, mint egy fiatalember, aki néha találkozik a szüleivel" – tette hozzá a színész.

Lóci élsportoló golfozóként magántanuló, a legtöbb időt Nagykovácsiban tölti édesanyjával. Németh Kristófék pedig egy ideje Szentendrén laknak, így amikor össze tudnak hozni néhány közös napot, azt szinte ünnepként tartják számon. Kapcsolatuk azonban így is rendkívül szoros.

"A mi kapcsolatunk Lócival örökkön örökké szoros lesz. Volt az életünkben hét olyan esztendő, amikor javarészt ketten voltunk, az első feleségemtől való válás után. Ezt követően lépett be Zita az életünkbe, aki hatalmas kedvence lett a nagyfiamnak, sőt, Lócitól kértem engedélyt, hogy randizhassak a későbbi feleségemmel" – tette hozzá Németh Kristóf a Bors szemléje szerint.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!