Népszerűség

2023.12.30. 11:30

Egy nyolcéves léphet Dzsudzsák nyomdokaiba?

Mai összefoglalónkban Hajdú-Bihar népszerű sportolói közül szemezgettünk.

Haon.hu

Dzsudzsák Balázs, a Loki csapatkapitánya

Fotó: Czinege Melinda

Debrecen szerencsére bővelkedik kiváló sportolókkal és remek csapatokkal. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, 2023-ban mely vármegyei sportolóik körüli hírek voltak a legfelkapottabbak. 

Nem reprezentatív kutatásunkban arra jutottunk, hogy Takács Szofi az egyik, aki szinte mindent visz.

 A Feeling Tánegyesület nyolcéves, többszörös világbajnok táncosa sorra nyerte ebben az évben is a megmérettetéseket, 2023 utolsó versenyéről az Év előadója címet is hazavitte. Szofi már hároméves kora óta táncol, ennyi idősen szerezte meg első világbajnoki címét is.

A Loki és Dzsudzsák

A cívisvárosban egyáltalán nem meglepő, hogy a Lokival és a csapatkapitánnyal kapcsolatos hírek nagy érdeklődésre tartanak számot. Legyen az egy pletyka egy lehetséges igazolásról, a civilben készült fotó, egy sejtelmes hír, a focidrukkerek lecsapnak. Bévárdi Zsombor házasságának híre tarolt, de arra is sokan kíváncsiak voltak, melyik csapathoz igazolt át Varga Kevin. Az azonban vitathatatlan, hogy a Dzsudzsák Balázsról szóló cikkek az esetek többségében robbantanak. Elég, ha megoszt egy gyönyörű nővel készült képet az Instagram-oldalán, de természetesen a pályán történtek sem hanyagolhatók el. Többen emlékezhetnek arra, amikor a májusi Fradi elleni meccsen gólöröm közben eltört a csuklója, majd az is kiderült, miért gyógyul olyan gyorsan

A nyírlugosi születésű focista sok gyerek példaképe, persze károgók is gyakran megjelennek, ha róla van szó, azzal azonban nehéz vitába szállni, hogy ő vármegye legismertebb sportolója. A címben feltett kérdésre egyértelmű választ még inkább nem adnánk, legyen meg minden sportágnak a maga kiválósága, s legyen minél több népszerű sportolónk!

A napokban jelentkezük még többek között az év legdurvább baleseteivel és legmegrázóbb tragédiáival, de jövünk az óév legfelkapottabb celebjeivel és legérdekesebb sztorijaival is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában