Tánc

2023.12.20. 12:32

2023 utolsó versenyéről az Év előadója címet is hazavitte Takács Szofi

A Feeling Táncegyesület három tehetsége is kupát kapott a nemzetközi UPDF TOP 30-as gáláján.

Szakál Adrienn

A Queen című produkció koronázta meg az évét

Forrás: UPDF

Mint arról néhány nappal ezelőtt portálunk is beszámolt, a Feeling Táncegyesület mindent felülmúló sikerrel tért haza Derecskéről, a Revolution Nemzetközi Minősítő Táncversenyről. A szombat délelőtti versenyszáma után Boda Bianka, Szilágyi Judit és Takács Szofi útja Budapestre vezetett, ahol az Unity for Passion Dance Fest kiválóságai állhattak színpadra. A Feeling kiválóságai a legjobbak között is a legjobbak lettek, produkciójukért kupákat vehettek át, míg a nyolcéves debreceni világbajnok, Takács Szofi a nemzetközi versenysorozatban Év előadója elismerésben részesült. 

Forrás: UPDF

– A színpadon a lányokat a koreográfiájuk után szóban is méltatta a háromtagú zsűri, Szofinak például a színpadi kiállását emelték ki a mozgása mellett, mindezt úgy, hogy ők korábban még nem látták színpadon – tudatta portálunkkal Takács-Pántya Barbara művészeti vezető. Kérdésünkre elmondta azt is, hogy ez a gála méltóképpen koronázta meg nemcsak a három elismert táncos, hanem az egész egyesület éves munkáját.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában