Helyi bulvár, celeb

2024.05.06. 12:26

Éden Hotel – sokak számára nem várt fordulatot vett Kendy és Fanni kapcsolata

A debreceni fiatalembert, Kenderesi Dávidot bizonyára nem kell a korosztályának bemutatnunk. Az egykori Éden Hotel szereplője elsők között érkezett a villába, majd az utolsókkal távozott.

Nagy Emese

Az egykori Éden Hotel szereplőinek, Fanninak és Kendynek a kapcsolata nagyon jól alakult az elmúlt hónapokban

Forrás: RTL.HU

Ahogyan arról már korábban írtunk, Kenderesi Dávid „Kendy” 36 napot töltött el az RTL stratégiai reality műsorában, az Éden Hotelben. Már a műsor elején láthatták a nézők, egy nem akármilyen srác sétált be a szállodába. Az egykori focista egyáltalán nem titkolta, teljes mértékben elégedett a külsejével, vagány srácnak tartja magát, és kiváltképp örül annak, hogy élnek-halnak érte a lányok.

Kendy, az egykori Éden Hotel szereplő megosztotta a Haonnal, milyen kapcsolatban van Fannival
debrecen Haon párkapcsolat
Kendy, az egykori Éden Hotel szereplője megosztotta a Haonnal, milyen kapcsolatban van Fannival
Forrás: RTL.HU

Hogyan éli mindennapjait az egykori Éden Hotel szereplője?

Kiesése után a húszas évei elején járó életvidám fiatalember megosztotta a Haonnal, azt kapta a műsortól, amire számított, ugyanis azért ment, hogy élményekkel gazdagodjon, valamint kipróbálja magát egy ilyen játékban. Kíváncsi volt, mit hoz ki belőle a bentlét, hogyan reagál, viselkedik egy olyan közegben, ami teljesen ismeretlen számára. Mindezek ellenére nem gondolta volna, hogy hiába nem övé lett a fődíj, mégis ő a legnagyobb nyertese a műsornak.

Mindkettőnk meglepetésére fellángolt a tűz közöttünk, és amellett döntöttünk, hogy kipróbáljuk, mennyire tudunk helytállni egy kapcsolatban. Sokat udvaroltam neki, egy a baráti társaságunk is, szóval nem menekülhetett

 – nyilatkozta nekünk a játék vége után néhány héttel Dávid, aki a műsorban ismerte meg kedvesét, Fannit.

Kendy és Fanni kapcsolatának nem sok esélyt adtak a rajongók, miután kiderült, hogy együtt vannak, több olyan hozzászólást is lehetett olvasni a követőktől: nem illenek össze, ez csak egy fellángolás, hamar elmúlik mindkettőjüknél, és mehet mindenki a dolgára. A Haon figyelemmel követte az elmúlt hónapokban azt, hogy a fiatalok mennyire aktívak a közösségi oldalakon, miket osztanak meg, és sokáig semmi arra utaló jel nem volt, hogy együtt vannak-e még, vagy már külön utakon járnak, legalábbis mindezidáig!

Két héttel ezelőtt Fanni posztolt egy képet Instagram-oldalán, és azt írta hozzá: együtt vagyunk egy egész. Azonnal röpködtek a kommentek és a lájkok, többen várták már, hogy a pár jelentkezzen. „De örülök nektek” – fűzte hozzá az egyik kommentelő.

Négyen élnek együtt, mint egy nagy család

A napokban telefonon értük utol a debreceni fiatalt, és megtudtuk tőle, Fannival lassan egy éve alkotnak egy párt, és már össze is költöztek. – Harmonikusnak mondanám a kapcsolatunkat, mindketten dolgozunk, mondhatni a hétköznapokon folyamatosan úton vagyunk, de próbálunk minél több időt együtt ölteni. Jelenleg abbahagytam a focizást, elkezdtem dolgozni felszolgálóként egy budapesti vendéglátóhelyen, tehát mondanom sem kell, hogy igazán pörgős életet élek – nyomatékosította Kendy. Kiemelte, kedvesével az összeköltözés gördülékenyen ment, persze nem volt egyszerű mindennek helyet találni, ugyanis neki és Fanninak is rengeteg holmija van, de végül megoldották, hogy senkinek se kelljen megválnia a legkedvesebb ruháitól.

Teljesen kiegészítjük egymást, mindenben próbálok Fanninak segíteni, mert ő is nagyon sokat dolgozik. Általában esténként tudunk együtt lenni, a házimunkát felosztjuk egymás között, és megpróbáljuk úgy szervezni a dolgokat, hogy közösen tudjunk tevékenykedni a konyhában is

 – jegyezte meg, majd hozzátette, a kutyasétáltatásban is kiveszi a részét, ugyanis már két kutyusuk van.

Rámutatott, Fanninak már volt egy csivavája, amikor összeköltöztek, a kutyus (Pablo) most 3,5 éves, és neki akartak egy társat. – Vásároltunk egy kislány csivavát, aki a Britney névre hallgat, a két négylábú teljesen más természetűek, de mégis kiegészítik egymást. A fiú igazi rosszcsont, a kislány valamennyivel nyugodtabb, de azt látjuk, ez a jövőben meg fog változni, kezdi kimutatni a foga fehérjét – hangsúlyozta az egykori Éden Hotel szereplő. Aláhúzta, olyanok így négyen, mint egy kis család.

Természetesen nálunk is van olyan Fannival, hogy összekapunk apróságokon, de a harag soha nem tart sokáig, mindig megbeszéljük, és bízom benne, ez a jövőben is így marad

– mondta.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában