Futsal

2023.10.12. 06:00

Simán verte a magyar férfi futsalválogatott a svédeket a második meccsen

Rábl János is beköszönt a skandinávoknak.

Haon.hu

A magyar gólörömök egyike

Forrás: MLSZ

A két együttes első ízben már hétfőn is összecsapott egymással, akkor Dróth Zoltán duplájával úgy játszott 2–2-es döntetlent a svédekkel, hogy az északiak az utolsó pillanatokban egyenlítettek.
A második, szerdai felkészülési mérkőzésen, amelyen ezúttal is pályára lépett  Rábl János, Nagy Kevin (mindkettő MVFC Berettyóújfalu) és Szentes-Bíró Tamás (DEAC), már kétség sem férhetett a magyar sikerhez – Sergio Mullor Cabrera szövetségi kapitány alakulatában ezúttal nem volt ott Dróth, de a mieink így is simán, 5–0-ra legyőzték riválisukat.
Magyarország Fekete Márk és Lux Gábor találatával a szünetig ugyanúgy kétgólos előnyre tett szert, mint két nappal ezelőtt, azonban ezúttal nem engedte ki a kezéből a sikert, sőt, a második játékrészben Rábl János, Hadházi Sándor és Pál Patrik még növelte is a különbséget, utóbbi állította be az 5–0-s végeredményt. Barátságos meccshez képest kifejezetten feszült hangulatban zajlott a játék, amit a második félidei páros kiállítás is jelzett.
A svédek elleni győzelem azt jelenti, hogy Sergio Mullor Cabrera négy mérkőzés után is hibátlan a magyar válogatott kispadján – számolt be az M4 Sport hivatalos oldala.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában