Tenisz

2023.09.01. 14:14

US Open: Babos és Bondár a páros nyitókörében kiesett

Haon.hu

Bondár Annáék korán búcsúztak

Forrás: NS-archív

Babos Tímea és a Hajdúszoboszlói SE klasszisa, Bondár Anna búcsúzott az amerikai nyílt teniszbajnokság női párosversenyének első fordulójában, csütörtökön. A 32 közé jutásért vívott találkozón a magyar kettős a Viktorija Azarenka, Beatriz Haddad Maia fehérorosz, brazil duó ellen lépett pályára. Mindkét fél hozta elsőre saját adogatását, ezt követően azonban sorozatban négy játékot a fogadók nyertek. A hajrában az újabb brék Azarenkáéknak jött össze, akik így 53 perc elteltével szettelőnybe kerültek – számoltak be róla az MTI.

A második felvonás rögtön a magyar páros elvesztett szervagémjével kezdődött, és ezután sem termett babér Bondáréknak, akik sem adogatóként, sem fogadóként nem nyertek játékot az alig 34 perces második játszmában, 6:3, 6:0.

A nemrégiben a szoboszlóiakhoz igazoló Fajta Péter Szerbiában, az M15 Kursumlijska Banja 7 ITF-tornán szerepel, szerdán a szerb Drinic ellen nyert 6:3, 3:6, 7:6 (7:2)-re, csütörtökön pedig 6:3, 6:0-ra verte az olasz Fantinit. Pénteken a szintén olasz Bellifemine ellen küzdött meg a negyeddöntőben, ahol 6:4, 6:4-re kikapott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában