Röplabda

2023.07.20. 10:12

Ismét ”eötvösös” házirangadó volt a női kategória döntőjében

A következő fordulóban ismét Berekfürdőre költözik a Tikkadt Szöcske Strandröplabda Bajnokság.

Haon.hu

Forrás: Eötvös DSE

Kunhegyesen négy pályán rendezték a Tikkadt Szöcske Nyílt Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság negyedik fordulóját az elmúlt hétvégén.

A női kategória döntőjében ismét ”eötvösös” házirangadó volt. Ezúttal Kozma Kitti és Kovács Anett vihették haza a kupákat. Második helyen végzett az előző fordulókat nyerő Fehérvári Vivien alkalmi párjával, Magyar Fruzsinával. (A versennyel egyidőben Vivien eddigi párja, Pálfi Kitti, Lengyel Pannával az oldalán a finnországi Korpilahtiban győzött egy 16 csapatos tornán.) A bronzérmek tulajdonosai Balog Dorina és Szabó Sára lettek.  
Az összesített pontversenyben 24 ponttal vezet Fehérvári Vivien, de a következő forduló lesz számára az utolsó a bajnokságban, mert azt követően az Amerikai Egyesült Államokba utazik, ahol ösztöndíjasként fog tanulni és röplabdázni. A második helyen Pálfi Kitti áll 18 ponttal, míg a holtversenyben harmadik Magyar Fruzsinának és Kozma Kittinek 13-13 pontja van.

dszc-eotvos-dse-roplabda-tikkadt-szocske-strandroplabda-haon-sport-hajdu-bihar
 
Forrás: Eötvös DSE

Az U18-as korosztálynak meghirdetett leány versenyben kunhegyesi siker született, az aranyérmeket Balogh Zsófia és Szegedi Sarolta, az ezüstérmeket Dobi Fanni és Rózsa Viktória vehették át. A harmadik helyre az Eötvös DSE fiataljai Nyitrai Lili és Zombori-Bódi Boglárka értek be.  
Az összesített pontversenyt Ardelean Raluca és Bursas Roxana vezetik 17-17 ponttal. Holtversenyben négy játékos áll 15-15 ponttal, Dobi Fanni, Fekete Briana, Nagy Blanka és Roxin Denisa.

dszc-eotvos-dse-roplabda-tikkadt-szocske-strandroplabda-haon-sport-hajdu-bihar
 
Forrás: Eötvös DSE

A férfiaknál is hazai győzelem született, Molnár Balázs és Lovász Bence utasították maguk mögé a mezőnyt. Második lett az „eötvösös” Pilka Gábor és Puskás Kristóf, míg a harmadik helyet Tar Balázs és Tar Kristóf szerezték meg.
Az összesített pontversenyben az egyaránt 18 pontos Pilka Gábor és Puskás Kristóf átvették a vezetést. Juhasz Antonionak és Urculescu Tudornak 14-14 pontja van. 

A vegyes párosoknál ezúttal az elmúlt fordulóban bronzérmet szerző Nagy-Szabó Kármen és Nagy Márton nyertek. Második helyen zárt Kiss Lorina és Veres Bence, míg a harmadik helyre Magyar Fruzsina és Nádasdi Péter értek be.
Az összesített pontverseny élén hármas holtversenyben áll egyaránt a 16 ponttal Fehérvári Vivien, Kiss Lorina és Veres Bence.

dszc-eotvos-dse-roplabda-tikkadt-szocske-strandroplabda-haon-sport-hajdu-bihar
Forrás: Eötvös DSE

Újra Berekfürdőn

Az ötödik fordulót ismét Berekfürdőn rendezik a hétvégén. Szombaton a női, az U18-as lány és a férfi párosok, míg vasárnap a vegyes párosok tagjai regisztrálhatnak a strand főbejáratánál 8 és 9 óra között. A versenyen játéktudástól függetlenül bárki indulhat. Az U18-as lány párosok csak a lent látható elérhetőségekre küldött visszaigazolt előnevezés esetén vehetnek részt a versenyen.
A mostani fordulóban is minden résztvevő Tikkadt Szöcske üdítőt kap ajándékba, de ezen kívül is változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora: az első három helyezettek érem és oklevél díjazásban részesülnek. Az első helyezett csapatok mindkét tagja külön-külön kupát nyer. Egy büfé felajánlásaként a győztes párosok tagjai (női, férfi, mix, U18-as lány) egy-egy vásárlási utalványt kapnak, emellett minden regisztrált játékos 50 százalékos kedvezménnyel fogyaszthat a kínálatából, valamint egy webáruház melegítő krémeket és más termékeket ajánlott fel.  
Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában