Megörökítik az eseményeket

2023.05.10. 15:28

Megmutatják, mi van a kulisszák mögött: nyíradonyi videósok kísérik Európa legjobb kamionosát

A Csöszi’s Productions videós csapata kíséri végig a Révész Racinget és Kiss Norbertet a gyorsasági kamionos Európa-bajnokságon ebben a szezonban.

Kiss Norbert és a Csöszi’s Productions csapata

Forrás: Csöszi’s Productions-archív

Túl van a szezon első tesztelésén a Révész Racing csapata. Április 28-án a Hungaroringen próbálhatta ki Kiss Norbert, hogy áll Balu, a 160-nal száguldó, több mint öttonnás kamion. Mióta az előző idény véget ért, melyet nem mellesleg a Révész Racing, és Kiss Norbert nyert meg, szerelőgarázson kívül most először indították be a monstrumot. 

Az események aktív résztvevője és megörökítője lehetett a nyíradonyi Csöszi’s Productions videós csapata is, mely elkíséri Kiss Norbertet az idei Eb-re.

– Keczán István főkonstruktőr jó barátunk, így már tavaly is volt szerencsénk néhány futam erejéig dolgozni a Révész Racinggel. A csapat elégedett volt a munkánkkal, ezért év elején kiírt pályázatra örömmel jelentkeztünk, amin megnyertük a lehetőséget, miszerint 2023-ban mi készíthetjük a videófelvételeket Kiss Norbi versenyeiről. 

Azontúl, hogy mind a nyolc állomásra elkísérjük őket, és nyomon követjük a viadalokat, illetve a főszereplőt, az is cél, hogy bemutassuk a csapat többi tagját, a háttérben dolgozókat. Eddig nagyon tetszik a munka, pörgős, tele van próbatétellel.

A fő profilunk eddig az esküvői videózás volt, persze mellette sporteseményeken is közreműködtünk, mégis, ez a lehetőség minket is új kihívások elé állít, fel kell készülnünk, hogy a legjobban teljesítsünk mi is – mondta el a HAON-nak Szilágyi Ákos Bence, a Csöszi’s Productions alapító videósa, aki három társával együtt, felváltva kíséri majd a csapatot és Kiss Norbertet az idei Eb-n.

Szerény és közvetlen

Megtudtuk azt is, Forma–1-rajongóként Szilágyi Ákos Bence különösen élvezi ezt a feladatot, és a nyíradonyi telephelyen már volt lehetősége arra is, hogy beleüljön a nem mindennapi piros csodagépbe. Arról is érdeklődtünk, milyen együtt dolgozni egy négyszeres Eb-győztes versenyzővel. Az adonyi videós nem titkolja, először meg volt illetődve egy kicsit amiatt, hogy kivel is kell forgatniuk, de miután számukra is nyilvánvalóvá vált, hogy Kiss Norbert mennyire szerény és közvetlen, így könnyű együtt dolgozni vele. 

A szezonnyitó futamot május 20-21-én rendezik Olaszországban, az Eb október 1-jén zárul Spanyolországban. A Révész Racing nem titkoltan újra az aranyra pályázik, azért küzdenek majd, hogy megszerezzék Kiss Norbi 5. Európa-bajnoki címét, illetve hogy a Révész Racing csapata harmadszor is felérjen a csúcsra az Eb-n. 

KSZD

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában