Labdarúgás

2023.05.22. 12:06

DVSC: igazi férfimunka volt!

Tasó László ezúttal nem tudta elkísérni a csapatot a fővárosba, de az Újpest ellen ott lesz a lelátón.

Forrás: Nemzeti Sport/Kovács Péter

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bravúros, 3–1-es eredményt ért el a DVSC a Ferencváros otthonában az NB I. szombati fordulójában. A piros-fehérek Dorian Babunszki (2) és Bódi Ádám góljaival vesztes állásból fordították meg a találkozót a második félidőben. A Lokomotív ezzel fellépett a dobogóra, ráadásul így az utolsó, 33. fordulóban esélye lesz a második hely megszerzésére is.
Tasó László országgyűlési képviselő ismert a sportszeretetéről, természetesen kiemelt figyelemmel követi a Loki eredményeit. A képviselő portálunknak elmondta, nagyon örült a nem mindennapos sikernek.

dvsc-taso-laszlo-haon-sport-debrecen-hajdu-bihar-labdarugas-loki-debreceni-vsc
Tasó László is boldog volt a DVSC győzelme után
Forrás: Molnár Péter


– Őszintén bevallom, a találkozó előtt nem igazán reménykedtem a győzelemben, de nagyon jólesett, hogy saját pályáján vertük meg a Fradit – szögezte le. – A ferencvárosi sportolók jobb körülmények között, nagy támogatottsággal tudnak versenyezni minden szakosztályban, de a mieink is megmutatták, hogy a ezeket a különbségeket el lehet tüntetni egy meccsen vagy egy sporteseményen. Ez a siker mindent felülmúl, utoljára több mint 10 esztendővel ezelőtt nyertünk a zöld-fehérek otthonában. Vert helyzetből fordítottunk jó játékkal, ez a diadal a küzdeni tudás jó példája, igazi férfimunka volt! Sajnálom Dzsudzsák Balázs és Megyeri Balázs sérülését, remélem, minél gyorsabban felépülnek. 

Három gólt lőttünk a ferencvárosi katlanban, az a csapat, amelyik erre képes, teljesen megérdemli, hogy a dobogón álljon.

Ezúttal nem tudtam elkísérni a gárdát a fővárosba, de az Újpest elleni idényzárón mindenképp ott leszek a lelátón, és nagyon bízom benne, legalább megőrizzük a harmadik helyet – nyilatkozta Tasó László.

A DVSC-Újpest bajnoki mérkőzés pontos időpontjáról hétfőn döntöttek az MLSZ-ben, végül szombat 20 órától csap össze a két gárda.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában