Labdarúgás

2023.05.25. 14:19

Sorsdöntő meccs előtt a DVSC – videóval

Az Újpest elleni találkozó dönthet a Loki sorsáról.

Forrás: NS-archív

Mint ahogy már korábban megírtuk, a DVSC Ferencváros elleni győzelmével saját kezébe vette a sorsát a harmadik helyért folytatott küzdelemben. Szombaton kulcsfontosságú összecsapás vár a Vasutasra, amennyiben legyőzik a lila-fehéreket, minimum bronzérmet akasztanak Dzsudzsák Balázsék nyakába. Ennek tükrében érthető, hogy a budapestiek elleni rangadó kiemelt jelentősséggel bír mindkét fél részéről. Noha a fővárosiaknak nincs különösebb tétje a találkozónak, nem kell ecsetelni, miért szeretnének borsot törni a hajdúságiak orra alá. 

Rajtuk nem fog múlni 

Akkor is nagy rangadó elé néznénk, ha nem lenne ilyen tétje a szombati meccsnek, ám jócskán felértékelődik a párharc tudván, hogy valószínűsíthetően legalább 10 ezer ember kilátogat majd a Nagyerdei Stadionba. A DVSC Instagram-posztban tett közzé egy videót, amelyben mindenkit arra biztat, hogy ott legyenek a csapat mellett. Ahogy fogalmaznak – Köszönjünk szurkolóink egész éves támogatását. Találkozzunk szombaton is a Nagyerdei Stadionban a szezon legfontosabb meccsén. Már csak 2 nap, hajrá, Loki – írják a bejegyzésben. A fanatikusokon idén sem múlott semmi, s gondoljunk csak bele, micsoda fieszta lehetne, ha sikerülne itthon tartani a három pontot. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában